Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:15 | November 9, 2018

  My Birthday!

  födelsedag

  HAPPY B-DAY TO ME! IT’S MY BIRTHDAY!
  / GRATTIS TILL LILLE MIG! DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!

  Woke up to this amazing breakfast that André had made for us ♥
  / Vaknade upp till denna magiska rulle som André fixat till oss ♥

  1. My prince! ILY!  2. Me and André! A bit grey and sucky weather but nothing could ruin my mood :)
  / 1. Min prins! Älskar dig! 2. Jag och André! Lite halvkass väder var de men inget kunde förstöra dagen :)

   

  My beautiful boyfriend & mother  at our lunch at Riche ♥
  / Min vackra pojkvän & mamma på vår lunch på Riche  ♥

  I ordered this dish but ended up switching with my mom haha. She didn’t like the Mouse frittes so I took them instead haha.
  / Jag beställde denna rätt men fick sen byta med min mamma haha. Hon gillade inte Moules frittes så vi bytte haha.

  Time for some SPA!! André and I had such a chill and relaxing evening ♥
  / Dags för SPA!! André och jag hade en sjukt avslappnad och mysig eftermiddag ♥

   

  At night we met up with some of my closest friends ♥
  We ate ate a new place called Videgård and DAMN the food was so good!!!

  / På kvällen mötte vi upp några av mina närmsta vänner ♥
  Vi käkade middag på ett nytt ställe som heter Videgård och JÄKLAR vad gott det var!!!

   

  My little hearts ♥♥♥ Love my friends so much!!!
  / Mina hjärtan ♥♥♥ Älskar mina vänner så mycket!!!

   

  IT’S MY BIRTHDAY!
  ( Oh well, yesterday ..)

   

  So, It was my birthday yesterday and it sure was such a cozy day ♥ It started with André waking me up with a big breakfast, lighted candles and a huga cup of coffee! After a while my mom showed up as well and we took a walk and just strolled around for a while. Around lunch we went to Riche and had an amazing lunch :) After lunch André brought me to Selma City Spa for some spa-time :D so cozy!! At night me, André and my mom met up with my friends for a kick-ass dinner at Videgård ( a new asian fusion restaurant ) where we ate soooo much food and drank wine. A perfect ending to my birthday! DAMN, I have the best friends ♥

  ___________________________

  Så igår fyllde jag är och jäklar vad mysigt vi hade ♥ Det började med att André väckte mig med en dunderfulle, tända ljus och en stor kopp kaffe! Efter en stund dök även min mamma upp och då tog vi en promenad en stund innan vi åt en mysig lunch på Riche :) Efter lunchen tog André med mig till Selma Vitt Spa för lite Spa-tid :D så jäkla nice!! På kvällen sen så mötte jag, André och min mamma upp mina vänner och så åt vi en helt sjuk middag med så jäkla mycket mat haha. Massa mat, efterrätt och massa vin. Ett perfekt avslut på födelsedagen! JÄKALR, jag har fan dom bästa vännerna alltså ♥


  9 kommentarer  9 kommentarer om “My Birthday!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här