Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:02 | November 10, 2018

Zoomed

for love & lemons

 

DETAILS / CLOSE-UP

 

IT’S SATURDAY! YEY! I’m just about to go to dinner with André and some friends to celebrate Andrés birthday ( yes, there’s so much birthdays going on in november haha ). So I just wanted to say hi and wish you all a lovely Saturday! Talk to you tomorrow! xx

___________________________

DET ÄR LÖRDAG! YEY! Jag ska precis dra på middag med André och hans vänner för att fira hans födelsedag ( japp, alla fyller fan år i November hahaha). Så jag ville mest önska er en fin lördag! Vi hörs imorgon! xx


9 kommentarer9 kommentarer om “Zoomed”

    Hej beautiful! Var är dina orm stövlar från?💕

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här