Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:12 | November 13, 2018

  Swedish Idol

  IDOL 2018IDOL 2018IDOL 2018IDOL 2018IDOL 2018

   

  ME, MY MOM AND SIMON AT SWEDISH IDOL THIS FRIDAY

   

  I just got back from a fun shoot with my babe Kenza and Ivyrevel! I didn’t sleep that well tonight so I’m so, so tired atm. I still have so much work to do so now I’m sitting here with a big cup of coffee and getting work done :) Tonight I’m going to Kenza to have a cozy and chill evening. We are going to buy some food and just watch a movie or talk. I haven’t seen their apartment yet(!!) which is actually so fucked up and it was some time ago since we hung out only her and me. Looking forward to it ♥

  Anyway! This Friday Julian invited us over to watch Swedish Idol IRL and it was so much fun! It’s always funny to see how small the studio actually is! it looks so big on TV but it’s actually so small. We had such a great time – all the Idols were so good!

  ___________________________

  Jag kom precis tillbaka från en rolig fotografering med Kenza och Ivyrevel! Jag sov inte så bra inatt så nu är jag så, så trött. Jag har fortfarande en hel del jobb kvar på laptopen så nu sitter jag här och jobbar med en stor kopp kaffe :) Ikväll ska jag hem till Kenza och slappa och ha en chill kväll. Vi ska köpa mat och bara se en film och snacka. Jag har ju inte sett deras lägenhet(!!!) ännu vilket är fucked upp haha och de var länge sen bara hon och jag umgicks nu. Ser fram emot de ♥

  Men men! I fredags hade Julian bjudit in mig, min mamma och Simon till Idol så det var sjukt kul! Så roligt att se hur liten studion är alltså! Den ser sjukt stor ut i TV men den är rätt liten. Vi hade det magiskt iaf – och alla Idolerna var så grymma!


  2 kommentarer  2 kommentarer om “Swedish Idol”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow! Awesome! Looks like a really nice experience. :)

   Reply