Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:09 | November 24, 2018

  Tour de Eiffel

  Icona pop x gina tricotIcona pop x gina tricot

   

  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM GINA TRICOT, HERE_TROUSERS FROM OHHEYGIRLSTORE, HERE_
  _BAG FROM ZARA_POLO FROM ZARA, SIMILAR HERE_BOOTS FROM ZARA, SIMILAR HERE_

   

  Paris, Je’taime! Snapped this look in Paris :) Got to say I love this jacket! It’s from my friends collection – Icona Pop x Gina tricot!
  Anyway, I got a comment the other day that it’s a bit annoying to see pictures that are taken a week ago instead of what I’m actually doing TODAY. I totally understand that and I get that – I will take that in consideration and try to NOT do it :) The only thing is that ( just so you know it from my side). Is that I take so much photos when I travel and usually don’t even have time to sit down or release all the photos the same day as I take them – so instead of throwing pictures away I upload them a bit later. I hope that’s ok sometimes? But I will for sure take that feedback to my heart and try to not take as many photos and instead focus on one post per day and upload it directly instead :) I totally understand! I hope it’s ok If I post some more Paris shots tho? LOVE YA! XX

  ___________________________

  Paris, Je’taime! Tog denna outfit när vi var i Paris :) Måste säga att jag älskar den här jackan! Den är från mina vänner kollektion – Icona Pop X Gina Tricot!
  Men men, jag fick en kommentar häromdagen om att de ät lite irriterande att se bilder som är en vecka gamla eller liknande, istället för sånna som är tagna idag – vad jag faktist gör just IDAG. Jag fattar helt – och jag kommer ta till mig det till 100%! Jag vill bara förklara att: när jag reser så fotar jag så SJUKT mycket varje dag vilket i sin tur leder till att jag inte hinner lägga upp allt på samma dag/gång för det är så mycket att gå igenom samt så sjukt mycket bilder. samt att man oftast är ute och flänger hela dagarna med vilket gör att man inte hinner sitta och redigera just den dagen. Så istället för att “slänga” bilder så lägger jag upp dom. senare. Jag hoppas att de ändå varit ok? Men jag ska helt klart se till att ta till med den här feedbacken och jobba på att göra med “idag”-poster om det som händer just idag. Och då även kanske inte fota sådär skitmycket som jag gör utan fokusera mer på den dagen och bara ha så det räcker istället för blir över. Jag har lite Parisbilder kvar att visa sen ska jag köra så. Hoppas de ändå är ok? LOVE YOU XX


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Tour de Eiffel”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Färgen passar dig såååå bra!

   Reply
  • Tack finis <3

   Reply
  • Så skönt när det kan hållas en civiliserad nivå i kommentarerna!! Direkt när jag läste ”fick en kommentar” tänkte jag åh nej. Det är ju tyvärr så vanligt att folk är elaka?? Hoppas du haft en bra helg! 💖

   Reply
  • Ja verkligen! Jag har faktist haft tur genom åren att bara ha fina människor med härliga kommentarer eller med bra feedback på ett snällt sätt. Ibland kan de droppa in elaka kommentarer men absolut inte ofta :) så skönt! tack, hoppas du med haft det <3

   Reply
  • Du skrev för några dagar sen att du har haft en blandad dag och att du skulle berätta mer om vad som hänt, är du okej? Ta hand om dig, kram

   Reply
  • Åh ja.. har inte velat skriva än. Andrés farfar gick bort den kvällen. Så stämningen har varit rätt låg. Jag har haft massor av annat roligt som hänt så de blev liksom en liten krock i allt. Ska skriva det så fort jag känner att de känns ok <3 Tack fina. Kram

   Reply
  • Å tack kul att du ta åt dig på rätt sätt! Skulle vara kul med inlägg om nu tid inte då tid! Kram!

   Reply
  • Absolut!! tack för feedback <3 kraal

   Reply
  • Tack Angelica!! Kul att du ta emot feedback! Du är galet cool, fortsätt kämpa med det du gör för du är grym:)

   Reply
  • Såklart!! viktigt att man gör :) åh tack fina du!! kram

   Reply
  • Jag tycker inte alls att det gör något att du lägger upp gamla bilder. Jag följer din blogg för att du just tar så fina bilder (modereportage i varenda inlägg) och jag kan förstå att det är svårt att hålla det måttet om det ska vara “in the moment-bilder”. Jag blir så inspirerad av dig, gaaaaah! Fortsätt med det du gör!

   Reply