Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:46 | November 27, 2018

  Je’taime Paris

  Paris guideParis guideParis guideParis guideParis guideParis guideParis guideParis guideParis guideParis guideParis guide

   

  PARIS SNAPS

   

  Like I said; I will soon stop showing pictures from “the past”. I still have some to show you but after these and the pictures from Turkey it’s all about that “Right here, right now” posts :) I promise! Well during this day in Paris we had A BLAST! We met up with Vis ( the photographer) early in the morning before the sun had gone up to go to this rooftop of his to shoot some KICK-ASS photos! Have you seen it on my instagram? here are som BTS also :) THAT VIEW WAS INSANE!!! just wow. Well after this shoot we went back to the hotel, had breakfast and got some work done before continue on the day. We shot some collabs for me, had lunch, filmed my vlog and edited photos. I just love Paris, and I love to just stroll around the city :) Have you guys been to Paris?

  ___________________________

  Som jag sa; Jag kommer snart att sluta visa er “gamla bilder”. Jag har en del från Paris kvar och lite från Turkiet. Men efter det är det slut med de är mer ” right here, right now” poster :) Jag lovar! Under den här dagen i Paris hade vi SÅ KUL! Vi mötte upp Vis ( fotografen ) tidigt på morgonen innan solen gick upp och klättra upp till det här sjukt coola rooftopen som han har och tog sjuuuuka bilder! Har ni sett dom på min insta? Här är iaf lite BTS från det :) UTSIKTEN AVR SINNES!!! Bara wow alltså. Efter det så stack vi tillbaka till hotellet, käkade frulle och fick en del jobb klart. Efter det fotade vi samarbeten, åt lunch och filmade min vlogg samt redigerade bilder. Jag älskar Paris alltså.. att bara gå ruin på stan :) Har ni varit i Paris?


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Je’taime Paris”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här