Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:15 | November 29, 2018

Last snaps of Paris

parisparisparisparisparis

 

LAST PARIS SNAPS

 

Once again.. WHAT A DAY! I’ve had the most hectic week ever and yeah, it’s not even over yet. I still have one more day to go before it’s time for the weekend. I’ve been shooting collars all day which I’m editing atm. André just got back home and he’s laying on the sofa while I’m sitting by the kitchen table ( editing) watching series. BTW – do you have any good recommendation for good series? I’ve asked you guys before and you always come up with such good ideas! HIT ME!

___________________________

Igen.. VILKEN DAG! Jag har haft världens mest hektiska vecka och ja, den är inte ens slut ännu. Jag har en dag kvar innan det är dags för helg. Jag har fotat samarbeten hela dagen lång idag och nu sitter jag och redigerar. André kom precis hem med så han ligger i soffan medans jag sitter vid köksbordet ( och redigerar) samt kollar serier. FÖRRESTEN – Har ni några tips på bra series? Har frågat det innan och ni kommer alltid med så bra tips! HIT ME!


12 kommentarer12 kommentarer om “Last snaps of Paris”

  On Netflix – The Sinner 1 and 2! So good! Also, as you like photography, try ‘Tales by Light’, really inspiring.

  http://www.llanafearn.com

  Reply

  OMG YES! THE SINNER IS AMAZING!! love it! oh I haven’t seen “Tales by light” – is that on Netflix?

  Reply

  Har du sett westworld? kanske är lite old news men påmindes om den nu!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här