Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:15 | November 29, 2018

  Last snaps of Paris

  parisparisparisparisparis

   

  LAST PARIS SNAPS

   

  Once again.. WHAT A DAY! I’ve had the most hectic week ever and yeah, it’s not even over yet. I still have one more day to go before it’s time for the weekend. I’ve been shooting collars all day which I’m editing atm. André just got back home and he’s laying on the sofa while I’m sitting by the kitchen table ( editing) watching series. BTW – do you have any good recommendation for good series? I’ve asked you guys before and you always come up with such good ideas! HIT ME!

  ___________________________

  Igen.. VILKEN DAG! Jag har haft världens mest hektiska vecka och ja, den är inte ens slut ännu. Jag har en dag kvar innan det är dags för helg. Jag har fotat samarbeten hela dagen lång idag och nu sitter jag och redigerar. André kom precis hem med så han ligger i soffan medans jag sitter vid köksbordet ( och redigerar) samt kollar serier. FÖRRESTEN – Har ni några tips på bra series? Har frågat det innan och ni kommer alltid med så bra tips! HIT ME!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Last snaps of Paris”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här