Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:40 | November 30, 2018

  Autumn vibe

  Eiffel TowerEiffel TowerEiffel TowerEiffel Tower

   

  CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM H&M, SIMILAR HERE_BOOTS FROM MANGO, HERE_
  _SKIRT FROM ASOS, HERE_DRESS FROM ZARA, SIMILAR HERE_BAG FROM YSL, HERE_

   

  FRIDAY! Finally weekend. I’ve had so much stuff with work this week it’s been craaaazy. I started my morning by booking LA!! OMG YAS! Can’t wait seriously. After that I did a leg/butt workout with Simon and now I just had a shower, worked on my laptop and meeting up with Sessan in 15 minutes for luuuuuunch. STARVING ATM! Then I’ll just work before André get’s off work. We are roadtrippin to Varberg today.
  So, here it goes.. I wrote here on my blog for about a week ago that I was feeling  sad with mixed emotions.. well, that day Andrés grandpa passed away :( The same day I had some really good meetings with fun stuff coming up so it all was just very emotional and mixed. As you might understand. So even tho I’m looking forward the weekend for the only reason to get off work and to finally get to hug Andrés family – it’s also a heavy weekend with a very sad purpose. so yeah, everything is just mixed. Talk to you later. Love you!

  ___________________________

  FREDAG! Äntligen helg. Jag har haft så mycket jobb denna vecka så det varit gaaaaalet. Jag började min morgon med att boka LA! OMG YES! Längtar så mycket. Efter det så körde jag ett rump/benpass med Simon. Nu har jag duschat, jobbat en del på laptopen och ska snart möta upp Sessan för luuuuunch. SÅ HUNGRIG! Sen ska jag invänta André tills han slutar jobbet. Vi ska roadtrippa till Varberg idag. Så ja, here goes.. som jag skrev på bloggen för någon vecka sen så hade jag en ganska blandad dag där jag mådde ganska dåligt. Jo.. Andrés farfar gick bort den kvällen. Samtidigt hade den dagen varit helt sjukt bra innan med väldigt mycket roliga saker som blev spikade. Så ja, det var bara kaos inombords med mycket känslor. Som ni kanske förstår. Så även om det ska bli skönt med helg och att äntligen få kramas med Andrés familj så är det en ledsam helg med. Så ja, blandade känslor. Vi hörs senare iaf. Love you!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Autumn vibe”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här