Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:31 | December 1, 2018

Utility

river islandriver islandriver islandriver islandriver islandriver island

 

CREDIT&ADLINKS:_SUIT FROM & OTHER STORIES, HERE_JACKET FROM WEEKDAY, HERE_
_BAG FROM VALENTINO, HERE_SNEAKERS FROM NELLY, HERE_

 

In Varberg right now at Andrés parents. We got here last night pretty late! Today we’ve just been to the gym, had lunch at Verket and hung out with Andrés childhood friends :) Tonight we are going bowling and for dinner all together. Tomorrow it’s ceremony for Andrés grandpa ♥ So we’ll talk more tomorrow. Love you!

___________________________

Nu är vi i Varberg hos Andrés föräldrar.  Vi kom hit igårkväll sent! Idag har vi bara varit på gymmet, haft lunch på Verket och hängt med Andrés barndomsvänner :) Ikväll ska vi bowla och sen äta middag tillsammans. Imorgon är det ceremoni för Andrés farfar ♥ Vi hörs mer imorgon. Love you!


11 kommentarer11 kommentarer om “Utility”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här