Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:54 | December 3, 2018

  Winter looks 2017

   

  A RECAP FROM A YEAR AGO

   

  I just had to go back and see what I wore a year ago – and here it is! Aw I remember that trip to Utah!!! Damn that was nice!!! Had the best trip ever with Ole Henriksen :) Well well – MONDAY AGAIN! I haven’t slept that good this weekend so I “slept in” until 08.30 this morning which is pretty late for me.. I like to go up at 06-07 to get the most of the day. I made breakfast, and a cup of coffee and waited for Amanda to come over to shot a collab with me and go through today’s vlog. Yes, a new one is coming up in a second! WOOP WOOP! So I’m going to work a bit more now, edit the last photos before heading to the gym with Simon :)

  __________________________

  Jag var bara tvungen att gå tillbaka i bloggen från ett år sen och kolla vad jag bar då – och här är några! Åh jag kommer ihåg resan till Utah!!! Så sjukt fett ställe!!! Jag hade bästa resan dit med Ole Henriksen :) Men men – MÅNDAG IGEN! Jag har sovit sjukt dåligt denna helg så jag “sov ut” imorse till 08.30 vilket är rätt sent för mig. Jag går helst upp 06-07 för att få ut det mesta av dagen. Jag gjorde sen frukost, drack kaffe och inväntade Amanda att hon skulle komma hit för att fota ett samarbete med mig samt gå igenom dagens vlogg som kommer upp snart. Yes, den kommer strax! WOOP WOOP! Nu ska jag jobba en stund till och sen träna med Simon :)


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Winter looks 2017”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Obsessed with your outfits <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thanks love <3

   Reply
  • Hej, älskar din blogg! Så GORG outfits!
   Kan du snälla göra ett inlägg om var du köper dina märkesväskor? Köper du dem i deras butik eller köper du dem i vintage butiker? Vilka vintage/secondhand/pre-loved butiker är dina favoriter i Stockholm?

   Reply
  • Hej! Åh tackl fina du <3 glad jag blir!!! åh de är ett bra tips :) jag köper dom på olika ställen: ibland i butik, ibland online ( typ mytheresa, net-a-porter eller på märkenas hemsidor) och mina Chanel är från vintage sidor ( what goda around comes around osv). PUSS!

   Reply
  • Så fina outfits! Jag är besatt av din vita hatt!! Vart kan man köpa den?😍😍

   Reply