Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:58 | December 6, 2018

  Makeup favorites

   

  1.HOURGLASS Veil powder – HERE / 2. NARS Foundation – HERE / 3. BENEFIT Brow gel – HERE
  4. BUXOM Lipgloss – HERE / 5. YSL Concealer – HERE / 6. SWEED lashes – HERE

   

  I got soooo many questions about my makeup at yesterdays insta-storie and especially about my lashes I wore :) I understand that cause they are my ABSOULTE FAVORITE!!! They are not full length – the are half and that’s what I like! They look very natural but gives you that extra touch. LOVE EM! Well I just wanted to share them with you and also show you some of the other products I used. I just bought that Hourglass powder recently also and DAMN it’s good too!

  __________________________

  Jag fick sååååå många frågor om min makeup igår på insta-stories och speciellt om mina fransar jag bar :) Jag förstår varför för de där fransarna är mina ABSOLUT FAVORITER!!! Dom är inte hela fransar utan bara halva och det gillar jag! Dom ser liksom naturliga ut men ger en de där lila extra. Älskart! Men men jag ville mest dela med mig av några de produkter jag använde mig av. Köpte. nyss det där pudret från Hourglass med och JÄKLAR vad bra det är!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Makeup favorites”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här