Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:55 | December 12, 2018

Cappadocia Vlog! Hot air balloon + Wild horses

 

NEW VLOG!
FILMED, CUT & EDITED BY SIGETTY

 

WAH! THIS PLAAAAACE THO!! I mean it was just.. wow! We saw the balloons rise over Cappadocia the first morning and the next day we went in an hot air balloon ourselves(!!!)! We met amazing people, saw beautiful places and ran with wild horses(!!!). I mean – COME ON!! You guys need to watch this and also – DON’T FORGET TO SUBSCRIBE HERE!

_________________________

WAH! DET HÄR STÄLLET ASSÅ!! Bara WOW! Jag menar.. sjukaste! Vi såg ballongerna stiga över Cappadocia ena morgonen och den andra morgonen åkte vi i en ballong själva(!!). Vi mötte fantastiska människor, besökte så vackra ställen och sprang med vilda hästar(!!!) Jag menar – COME ON!! Ni måste bara se denna och – GLÖM INTE ATT PRENUMERERA HÄR!


8 kommentarer8 kommentarer om “Cappadocia Vlog! Hot air balloon + Wild horses”

    Vilken underbar plats! Hur flög ni dit (till vilken flygplats)?

    Reply

    visst? magiskt! Vi flög från Stockholm till Istanbul till Keyseri och sen bil efter de :) kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här