Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:16 | January 7, 2019

  Blue bird

   

  LAST DAY IN ÅRE

   

  Hiiii babes! Sorry for not posting anything these two days – there has been some issues with my blog that had to be fixed which made it not possible for me to upload anything!sorry about that! But now it seem to be fixed :) yey! How are you btw? New year and new adventures. We got back from Åre two fays ago and Its been hectic since. I’m actually going to The Dominican Republic tomorrow and I’m soooooo hyped!! I’ve never been there before so I’m just so excited to see everything! I’m going there for a big campaign shoot so I guess we’ll be working mostly but I hope we’ll get to see some of the country :D how has your 2019 been so far? Xx

  ___________________________

  Heeeej hjärtan! Ledsen att jag inte postat nått men det har varit strul med bloggen som gjort att jag inte kunnat posta några inlägg sorry! Nu verkar problemet vara läst iaf:) hyey! Hur mår ni btw? Vi kom tillbaka från Åre för två dagar sen och de har varit hektiskt sen dess. Jag åker nämligen till dominikanska republiken imorgon och är sååååå pepp! Jag har aldrig varit där innan Å de ska bli så kul! Vi ska dit för att fota en stor kampanj så jag tror vi mestadels kommer jobba men hoppas på att vi kommer få se massor med. Hur har erat 2019 varit hittills? Xx


  4 kommentarer  4 kommentarer om “Blue bird”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här