Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:14 | January 11, 2019

  NYE look

   

  MY NEW YEARS LOOK

   

  Just wanted to show my look for New Years :) I didn’t get a full look picture but at least I got this! So, it’s the last full day in the Dominican Republic cause tomorrow I’m flying off to The Bahamas! SO EXCITED!! It’s been such busy days here it’s been crazy. I wake up at 05 in the morning and from then to 10 in the night it’s full on schedule so sorry for being a bit off. How are you? It’s Friday and the weekend is coming :) WHAT ARE YOUR PLANS?

  ____________________________

  Ville bara visa er min look för Nyår :) Fick inte till en hel-look men detta iaf! Så, det är vår sista hela dag i Dominikanske Republiken eftersom jag flyger vidare till Bahamas imorgon! SÅ PEPP!! Det har varit fullt ös här sen vi kom så ledsen för att jag varit lite off. Jag vaknar runt 05 på morgonen och sen är det schema tills 10 på kvällen. Hur mår ni? Det är ju Fredag och dags för helg:) VAD ÄR ERA PLANER?


  13 kommentarer  13 kommentarer om “NYE look”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow vad fin! Ditt hår är ju to die for!
   Jag ska inte göra NÅGOT. Ska bara sitta hemma och göra noll. 🤣

   Reply
  • Tack fina du <3 Vad skönt att inte göra nått!v sånna dagar behövs! kram

   Reply
  • Beauty! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • <3<3<3

   Reply
  • Får jag fråga om vad du tänker om de pågående klimatförändringarna och de omställningarna som krävs för att även nästa generation ska få ha en jord vi känner igen? :)

   Reply
  • Jag tycker det är hemskt och jag försöker så gott jag kan att hjälpa till åt rätt håll.
   Jag vet att jag reser en del i mitt jobb – men med det sagt: Jag har skurit ner väldigt mycket på mitt resande från förr. På det så äter jag inte kött och stödjer därmed inte den största miljöboven vi har. Jag har aldrig ägt en bil och åker mer eller mindre aldrig bil (tex taxi) eller liknande utan alltid tunnelbanan ( åker inte ens buss – kanske åkt buss 2-3 gånger på ett år). Jag källsorterar, kastar aldrig plast eller annat skräp omkring mig ( plockar däremot upp från andra). Jag har ingen egen tvättmaskin heller.
   Jag vet att detta säkerligen inte är nog men jag gör mitt bästa – så som vi alla borde, men som många skiter i.
   Jag tror inte på att de är vissa individers skyldighet att ge upp allt, utan att vi ALLA måste hjälpa till på olika plan. men tyvärr är det inte så utan vissa skiter fullständigt i och kör sina bilar varje dag, äter kött till frukost, lunch, middag osv, slänger alla sopor i samma skärppåse osv. Om alla bara tänkte till och var försiktiga men ändå inte “slutade leva” som så många menar utan bara höll tillbaka och gjorde saker med medelmåtta så hade de nog sett annorlunda ut idag. kram

   Reply
  • Jag uppskattar att du svarade och dessutom utan en ”aggressiv” ton som är
   lätt hänt inom ämnet. Jag menade inte min kommentar som ett påhopp utan som en genuin undran. Det glädjer mig att höra att du tänker över det och att det även speglas i dina vardagsval! Med det sagt har jag läst din blogg till och från i flera år och tycker du är väldigt duktig på det du gör! Och som du säger – vi alla måste tänka till :) All lycka!

   Reply
  • Självklart! Feedback och frågor är sånt man måste kunna ta :) du var ju inte aggressiv i din ton mot mig så finns ingen anledning att vara det tillbaka. frågan du ställer är viktig! Tack, vad fint sagt av dig! Ja, alla måste tänka till – det är så viktigt. Kram på dig!

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • Tack <3

   Reply
  • I had somewhat of a similar outfit and I loved wearing it so much on NYE !!! You look fabulous , happy New Year by the way !
   Lucie,

   http://thefrenchpier.blogspot.com/

   Reply
  • Oh! Nice :D <3 thank you so much babe! you too <3

   Reply
  • Compro Argento Reggio Emilia -pagamento immediato. Acquisto Argento in varie forme e purezza.

   Reply