Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:09 | January 13, 2019

  Dominican Republic

   

  GET MY WORKOUT SET – HERE

   

  Aw! So we made it to the Dominican Republic after two long flights and this was the first morning :) Just amazing! We got up super early to watch the sunrise and eat breakfast and did some workout before continue the day with zipline ( pictures in next post!). I got to say that even tho we didn’t go around the Dominican a lot and stayed around the area, it was such a beautiful place! And the crew!! It was such a pleasure being there with The Gina Tricot girls and the other girls. We were a good gang!
  So yes, the first day we  got up, ate breakfast, went through the schedule of the day before heading for workout. After workout we had some free time before the zipline. And yeah, the zipline was so much fun! At  first I was actually a bit scared cause they told us you could burn yourself pretty bad on the zipline haha.Well we managed NOT to burn so that’s good haha! After the zipline we got back to the hotel, had dinner and just hung out :) such a great beginning of this trip!

  _____________________________

  Åh! Så vi kom tillslut fram till Dominikanska Republiken efter två lång flights och de här var första morgonen :) Magiskt! Vi gick upp supertidigt och såg  soluppgången, åt frukost och körde ett pass innan vi fortsatte dagen med zipline ( biler kommer härnäst!). Måste säga att även fast att vi inte åkte runt massor på Diminikanska utan stannade mest på området så var de såååå fint! Och gänget jag åkte med!! De var så kul att åka med tjejerna från Gina Tricot och alla de andra tjejerna med. vi var ett bra gäng! så ja, första dagen var de frukost, träning, gå igenom schemat innan vi drog iväg på zipline. Zipline var såååå kul! Jag var lite skraj först för dom sa att man kunde bränna sig rejält på själva linan haha men det gick bra . Efter det så drog vi tillbaka till hotellet och åt middag och hängde :) en bra första dag!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Dominican Republic”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här