Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:27 | January 15, 2019

  Buggy’s

   

  BUGGY’S RIDE
  GET OUR WORKOUT CLOTHES HERE

   

  Haha, well me and Hannah laughed so much during this ride – and not because it was funny ( it actually wasn’t funny at all.. just bumpy and slow). But because what happened to us! First of, I brake one of the tires.. it just flew of!! After driving for 5 minutes more, the gas pedal stops working on out new car ( hence why we have a yellow and a red car on the pictures haha). We switch once again and yeah, then the seatbelts won’t work haha. Well.. we laughed a lot. But like I said, this wasn’t really that fun. I thought it would be awesome driving fast in the beach but we were only allowed to drive super slow and the bumps in the road where huge so you had to go even slower because of that. haha!

  ___________________________

  Haha, ja jag och Hannah skrattade så mycket när vi åkte buggys – och inte för att de var speciellt kul själva aktiviteten i sig ( att åka Buggys var inte kul alls faktist.. bara sakta och bumpy). Men pga att vad som hände oss haha. Först så förstör jag hjulet .. de vara flög av!! Efter fem min så går gaspedalen sönder ( därför har vi en röd och gul bil på bilderna haha ). Vi bytte en tredje gång och då var säkerhetsbältena trasiga haha. Men men.. vi skrattade iaf. Jag trodde dock de skulle vara askul att köra men nä.. man fick inte köra fort alls utan bara supersakta och så var de så stora hål i gatan så de var bara sjukt bumpy. haha!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Buggy’s”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här