Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:34 | January 22, 2019

  Energy level: 0

  Hey babes! Just wanted to check in here and let you all know that my blog hasn’t been working lately (again) and this is just a bit tirening. I came home the other day and had like 36 hours with my BF before he went to Thailand and we wanted to hang out together before he left as well so that’s why my blog has been empty. I’ve just been feeling a bit down and I don’t really know why so yeah, that’s all. I’m back with all the energy tomorrow ♥ I’m sorry.

  _____________________________

  Hej babes! Ville bara skriva här att min blogg inte funkat och strulat igen de senaste dagarna ( igen) och ja det börjar bli tröttsamt. Jag kom dessutom hem häromdagen och hade bara 36 timmar att umgås med min kille innan han drog till Thailand så vi ville bara umgås och mysa massor innan han drog. Så det är därför bloggen stått tom. Jag har känt mig rätt nere dessa dagar och jag vet faktist inte varför. Jag är tillbaka imorgon med mer energi ♥


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Energy level: 0”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Undrar hur du redigerar dina bilder i Lightroom och Photoshop(ifall det är de du gör). Tycker det är väldigt fin ”nyans” och fint filter på alla dina bilder. Hur för du för att få en sådan färg.

   Reply
  • Hoppas du mår bättre snart fina du💗

   Reply
  • <3

   Reply
  • Hej Angelica! När du mår bättre är vi många som vill veta hur du planerat att leva att mer hållbart liv under 2019. Det bokslut för 2018 resulterade i att ditt flygande runt jorden resulterat i ett utsläpp 28,8 ton CO2. Det är naturligtvis HELT ohållbart och något som du BÖR ändra för alla människor på den här jorden.

   Det ska bli intressant att höra vad du har ett säga kring området, och hur du som privatperson och egenföretagare kommer ändra resandet.

   Reply
  • OMGGG vilken SJUK siffra!!! Jag skulle skämmas ihjäl! Jag undrar också hur du tänker eftersom det som jorden ”klarar av” är 2 ton CO2/person… detta är alltså 15 (!!!) gånger mer. Härligt att resa absolut, men på alla människor och jordens bekostnad, njaaa jag vet inte riktigt…

   Reply
  • Hoppas du mår bättre snart! <3

   Reply
  • Hope your feeling more yourself soon, we all need down time, take all the time you need – xxxx

   Reply
  • Hur kan du sitta och bara ignorera alla kommentarer som rör miljön och ditt resande? Är du för reseberoende för att sluta eller vad handlar det om? Ska du fortsätta resa insamma utsträckning och släppa ut 30 ton co2 per år tills vi alla dör eller? Ingen medkänsla eller förståelse alls? Hur tänker du, förstår verkligen inte!

   Reply