Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:59 | January 28, 2019

  I’m back

   

  ME AND ELIN IN THE BAHAMAS

   

  Hi lovers ♥ I guess I needed more time.. I’ve just been feeling down lately and I cannot figure out why. I’m having such a good time, enjoying time with my friends, traveling, good food, time with my BF ( before he went to Thailand) and so on. I guess it can be like that sometimes.. it doesn’t have to be something that has happened but sometimes you just have 0 energy or motivation . I’ve been wanting to create sine I have so many ideas but it’s like my body just says no. Well, after a couple of days off everything and just being home, taking care of myself I feel much better. I hope you guys feel OK with that ♥ I feel fully charged now and that’s better than half, right? talk to you in a sec! xx

  ________________________________

  Hej hjärtan ♥ Jag behövde visst lite mer tid trots allt.. jag har känt mig så hängig o nere den senaste tiden och fattar inte varför. Jag har haft det så bra, umgås med vänner, rest, ätit god mat, umgås med Andre innan han åkte till Thailand osv. Jag tänker att de kanske bara är sådär ibland.. de behöver inte vara nått som hänt men ibland är energinivån noll och motivationen likadan. Jag har velat skapa massor men känt i kroppen att jag inte haft ork. hoppas ni känner er Ok med de ♥ Jag känner mig iaf helt laddad nu och de är bättre än halvt-laddad. Vi hörs om en sek! Xx


  15 kommentarer  15 kommentarer om “I’m back”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Back and still delivering shitty content. you kept it for around a week up with the wishes of so many which was that you post content from things that actually happen and not lay in the past. your blog got plain uninteresting. if it keeps beeing this way i sadly have to say i will quit reading it.

   Reply
  • Well, I’m sorry if my blog isn’t what you want it to be. But this is my blog, not yours and I can’t please everyone unfortunately. If you don’t like it, you are more than welcome to stop reading it. it’s so easy! and: next time, please come with some good feedback to me on how I can get it better instead of pushing people down like you do right now. have a nice day! xx

   Reply
  • Such a lovely pics! x

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you my love <3

   Reply
  • Det viktigaste är att man tar hand om sig! Så bra att du tog en paus :) härliga bilder! Vill så gärna ha värme nuuu hehe

   Reply
  • Jag håller med! Tack <3<3 ja de är underbart med värme!

   Reply
  • Jag måste hålla med.
   Gillade denna blogg förut, men nu är det i princip bara gamla bilder, text osv.

   Vet att det är ett frivilligt val att läsa, men du lever ändå på detta. Vill du inte leverera?

   Kan förstå om man mår dåligt osv.
   Vilket jag faktiskt gör nu, men jag har ett socialt och fysiskt jobb där jag helt enkelt måste dra på mig “jobbansiktet”

   Hade även tyckt det varit intressant om du tog upp flygfrågan. Om siffrorna stämmer så är det ju helt sjukt.

   Reply
  • Hej! Ja alltså jag kan ju inte göra mer än jag gör. Det är absolut inte gamla bilder ( de är ju vad man anser som gamla bilder – dessa är en vecka gamla liksom).

   Jag lever inte på min blogg, nej. Utan mina andra sociala medier. Och där håller jag både kvalité och uppdaterar varenda dag, flera gånger om dagen. Bloggen levde jag på innan instagram kom, men nu är instagram min stora plattform. Och de är just därför: Förr hade jag bara bloggen att se efter eftersom inget annat fanns – då kunde jag ge bloggen 110% varje dag. Nu har jag både blogg, instegar,. insta stories och youtube samt stora projekt runtom ( designsamarbeten som kommer ut snart osv ) och då är det svårt att hålla allt uppdaterat flera gånger om dagen – så då får man prioritera. Jag ÄLSKAR att blogga så missförstå mig inte, men eftersom jag har mycket mer att hålla efter så blir bloggen tyvärr lidande när jag tex är sjuk eller inte mår bra som i detta fall.

   Jag svarar alltid mina följare på flygfrågan ( om dom frågar genuint och inte hoppar på mig med elaka ord osv). Så du får mer än gärna fråga! KRAM

   Reply
  • Hi Angelica! I’ve been following your blog from 2013 and I just want to say: don’t let the demanding (often mean) comments put you down! I don’t mind if you post some older photos/ past content because the photos are still beautiful and interesting and you always follow it by day-to-day comments. Keep up the great work and I hope you will get your energy back to 110% :D Can’t wait to see what you have next in mind :) Lots of love and support from Serbia <3

   Reply
  • Hi babe! Thank you so much for your comment <3 I needed this!! it's just hard to keep all of my social medias up to date every day when I'm not feeling well. I try my best, I really do but sometimes it's hard when you don't feel good or that you don't have the time and need to prioritize. So thank you for your comment, it means the world <3

   Reply
  • Så vacker ❤️🌷

   Kolla gärna in våran blogg. Ikväll ska jag spendera kvällen med min sambo, äta jordgubbar och dricka champagne❤️

   Bilder6.bloggplatsen.se

   Reply
  • Tack fina du <3<3<3 gud vad mysigt! hoppas ni fick en magisk dag/kväl! kram

   Reply
  • Yayy… you are so cool !

   Reply
  • Thank you <3<3<3<3

   Reply
  • Fina du, ta all tid du behöver. Du är bäst!! <3

   Reply