Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:56 | January 31, 2019

  The Bahamas

  pig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamaspig island Bahamas

   

  BAHAMAS

   

  A collection of snaps from The Bahamas ♥ This place has a big place in my heart. Like I said in my earlier post: I went here a couple of years ago and always dreamt about going back. So when I got a big campaign in The Dominican Republic I decided to take this opportunity to go back here since it’s pretty close. And I’m so happy I did! I’m in love with this place. I’m also so happy I got to experience this dreamy place once again!

  Anyway: Many have asked me were in The Bahamas we went and we stayed at Staniel Cay just like last time and that is my favorite Island :) It’s close to all the beautiful small sand dunes, beaches and the water ( as you can see ) is soooo crystal clear. I had the best time ever there ♥

  _______________________________________

  En samling av bilder från Bahamas ♥ Det här stället har en stor plats i hjärtat. Som jag skrev innan: Jag var här för några år sen och har drömt om att åka tillbaka. Så när jag fick ett stort kampanjjobb i Dominikanska Republiken så tog jag tillfället i akt att åka tillbaka eftersom de är så nära. Och jag är glad att jag gjorde det! Älskar det här stället. Jag är så glad att jag fick göra detta igen!

  Men men: Många frågade mig vart vi var och vi var som sagt på Staniel Cay precis som förra gången jag var här och jag älskar det stället :) De ä nära till alla små sanddynor, stränder och vattnet ( som ni kan se..) är så kristallklart blått. Jag hade en magisk tid ♥


  10 kommentarer  10 kommentarer om “The Bahamas”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här