Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:01 | February 1, 2019

  Los Angeles

  FIRST DAY IN LA

   

  Hello from LA! Since I don’t want to drag to much behind I’ll post some Bahamas stuff later on in a gather post :) So we got to LA two/three days ago and We’ve had such a great time.  The first day we experienced the most EPIC sunrise EVER! It was just.. wow. As you can see! That day I was so jet lagged ( I still am tho haha.. ) So I got up super early ofc. We went to a gym close by called Iron Gym before starting of the day with some breakfast. I Later on met up with Michelle and went vintage shopping, lunch at the Ivy and then ended my day with an early dinner with Kate and Bella at Nobu. A perfect way to start this trip.

  Today I woke up feeling like shit so I don’t hope I’m coming down with a flue or something. That would SUCK! But keep your fingers crossed for me!

  ________________________________________

  Hej från LA! Eftersom jag inte vill hamna för efter med posterna här så kommer Bahamas upp i en samlad post senare :) Så vi kom till LA för 2/3 dagar sedan och har haft det så bra. Första dagen fick vi se en sjuuuuk soluppgång. Den var fan EPISK! bara wow! Som ni kan se! Första dagen här så var jag så jetlaggad ( som jag fortfarande är…) så jag gick upp så tidigt och drog till gymmet för att starta igång dagen. Efteråt käkade vi frukost innan jag mötte upp Michelle och gick på vintage shopping runda, åt lunch på the Ivy och avslutade sedan dagen med middag på Nobu med Kate och Bella. Ett perfekt sätt att starta dagen på!

  Idag vaknad jag upp o kände mig sisådär. hoppas inte att de är nån sjukdom påväg. Det skulle SUGA! Håll fingrarna för mig!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Los Angeles”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Oh myyy these pictures are just so dreamy!!

   http://www.sonvas.com/

   Reply
  • thank you <3

   Reply
  • Hej! Försöker formlera mig snällt även om jag blir förbannad av att se det här. Så; hur ställer du dig i klimatfrågan när det gäller ditt flygande? Du flyger ju väldigt mycket, och hade, i alla fall enligt uppgifter, utsläpp på nästan 30 ton koldioxid under 2018, vilket tyvärr är så långt ifrån hållbar man kan komma eftersom 2 ton är det som jorden skulle klara av per person. Tänker du minska ditt flygande 2019 eller hur resonerar du? Det här håller inte, I’m so sorry.. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om allt det här en gång för alla, vi är många som undrar.

   Reply
  • Hej! Jag har svarat mer eller mindre varje gång på denna fråga och jag gör det gärna igen:

   Jag tar frågan på största allvar eftersom de är en väldigt viktig fråga. Och med det sagt;

   1. Att flyga ingår i mitt jobb vilket gör det svårt att helt sluta flyga för min del. Men jag har slutat resa mindre bara de senaste månaderna och försöker tänka mer på att inte åka korta turer utan stanna längre dit jag faktist reser. Jag tackar nej till väldigt många jobb redan i dagsläget där det ingår flygning just för att jag inte anser det hållbart att flyga över hela jorden för två-tre dagar. Jag förlorar extremt mycket inkomst på detta och hade jag tackat ja till allt jag egentligen hade velat göra så hade jag nog rest dubbelt så mycket om jag gör idag.

   2. Jag tycker det är bra men också intressant att just flygningen tas upp på så stort allvar medans köttindustrin inte alls bli upplyst lika mycket som det gör kring flygningar osv just nu. Jag äter alltså INTE kött och bidrar då inte till den industrin, vilket faktist är den störrsta miljöboven vi har. All flygtrafik, alla bilar, båtar osv samlade ihop kan inte ens mätas med köttindustrins utsläpp. Du kan läsa mer om de här:https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/kott-lika-miljofarligt-som-transporter

   http://www.greenpeace.org/sweden/se/mat-och-jordbruk/Problemet/okande-kottkonsumtion-hotar-klimatet/

   Och med det sagt så säger jag inte att det gör det OK att resa mer, men jag utesluter andra miljöbovar som i vårt samhälle idag anses “mer okej” för att det alltid varit okej att “äta kött”. Många där ute äter kött till frukost, lunch och middag. Reser med sina bilar fram och tillbaka varje dag till jobbet trots korta sträckor man kunnat ta tunnelbanan till.

   3. Jag äger ingen bil och har aldrig gjort. jag åker alltid enbart kommunalt. Tunnelbana, tåg osv. Jag är även uppväxt med en mamma som aldrig ägt bil utan cyklat överallt. Jag tror att vi influencers blir ifrågasatta mest just för att vi är så tillgängliga – medans businessmän över hela världen flyger till och från jobb var och varannan dag, till möten utomlands osv. Jag hoppas dom med blir ifrågasatta lika mycket som vi blir. Och alla de artister som Beyonce osv som flyger i deras private jets varje dag.

   4. Jag slänger aldrig kläder utan ger eller säljer alltid. vi äger även ingen tvättmaskin hemma utan delar med tre olika fastigheter.

   5. Min vän Klara skrev en ganska bra grej: Vi alla ska ta vårt ansvar i detta men att bara gå på enskilda individer och begränsa enskilda individersflygresor är kanske inte helt rätt sätt. Se hellre över fraktflyg och stora bolag och se till att de görs reformer på regeringsnivå som faktist gör skillnad. Alla era kläder som är “made in XXX” kom nog inte hit via flaskpost utan troligen via flyg. Med det sagt hoppas jag att dom som frågar oss som reser att dom själva lever efter vad dom lär. Och de handlar inte bara om att inte flyga utan att man då väljer att ta bort kött och mejeriårodukter helt ifrån sin livsstil, enbart handlar lokala kläder som inte är gjorda från stora klädjättar osv.

   och med de sagt så menar jag givetvis inte att jag lägger över problemet på någon annan men att man måste se den stora hela bilden. Och kanske sikta högre än på oss enskilda individer. Och jag vet redan att det jag gör inte är nog, jag vet de – men jag försöker så gott jag kan. jag lovar. Om ni vet nått sätt att kunna betala tillbaka eller hjälpa klimatet på så får ni gärna komma med mer tips!
   Vi alla kan göra nått, men inte allt.

   Kram!

   Reply
  • Love this! :)

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • thank you <3

   Reply
  • Åh vad jag älskar dessa bilder! :D Du och den som fotar är så grymt duktiga på att förmedla en härlig kännsla via bilderna :D <3

   Reply
  • Tack!! :D <3

   Reply
  • LOVE LOVE LOVE!!! where is the leopard top and white shirt from please!
   Sooooo gorgeous!!!

   Reply