Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:25 | February 9, 2019

  French Fries

  urban outfitters

   

   

  PHOTOS BY ELIN STRÅÅT / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_ TOP FROM URBAN OUTFITTERS, SIMILAR HERE & HERE & HERE_JEANS FROM LEVIS, SIMILAR HERE_

  _SHOES FROM EYTYS, HERE_SUNGLASSES FROM SORELLA, SIMILAR HERE_

   

  Who wan’t French fries?! Well even tho LA only offered rain we decided to make the most out of it and went for example to Two Bits Circus ( a gaming center /archade games), shopping and eating a lot of food! LIKE HERE! I’ve seen this cute little place on picture before so we went there, sat under the roof when the rain poured, had some photos when it stopped and ate our loaded French fries filled with cheese, jalapeños, onions and other yummy veggies on. The place is called The Great white hut haha. And speaking of shopping: I didn’t buy much in LA but I bought this green sweater and I’m actually inlove with it. The cut, fabric and color is boooomb! Want me to do an LA Guide perhaps? LET ME KNOW! Xx

  ______________________________________

  Vem vill ha pommes?! Ja, trots att LA bara bjöd på regn så ville vi såklart göra det bästa av situationen vilken innefattade ett besök till Two Bits Circus ( ett spelcenter med massa spel), shopping och massa mat! SOM HÄR! Jag har sett detta gulliga ställe på bilder innan så vi stack hit, satt under deras lilla tak medans det regande, tog lite bilder när det slutade och åt en loaded fries med massa ost, jalapenos, lök och andra goda grönsaker på. Stället heter The great white hut haha. Och ja på tal om shopping: Jag köpte inte mycket i LA men jag köpte den här tröjan bland annat och jag älskar den. Designen, tyget och färgen är boooooomb! Vill ni förresten att jag gör en LA guide? LET ME KNOW! Xx


  6 kommentarer  6 kommentarer om “French Fries”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Angelica! Tänker du på klimatfrågan någon gång?

   Reply
  • Hej! Det gör jag absolut! har svarat väldigt många gånger på den frågan. Jag hoppas bara att alla där ute som påpekar klimatfrågan själva även är medvetna om inte bara flygindustrin utan också köttindustrin (som är en större miljöbov än all flygtransport, biltransport, båttransport och all typ av fordon – tillsammans) och att dom då även är vegetarianer/veganer. Är du de? Menar inget illa med detta utan frågar rent genuint :) Men som sagt: jag ser på det allvarligt och jag gör mitt bästa. Att resa ingår i mitt jobb så det är svårt för mig att bara sluta helt tvärt. jag har skurit ner på de och tackar redan nej till väldigt mycket jobb och resor där det är alldeles för kort för att åka vilket jag förlorar stor inkomst på. Men för mig är det inte värt de att åka till halva jordklotet för 3-4 dagar. Men som sagt: Hade jag tackat ja till allt så hade jag rest absolut dubbelt så mycket som jag gör idag. Jag äter dessutom inte kött som är ( som jag skrev ovan) är den absolut största miljöboven vi har idag. Den kan inte ens mätas med flygindustrins. Jag hoppas att politikerna tar sitt ansvar och skapar reformer samt att privatjets kanske förbjuds som alla kändisar kör var och varannan dag samt att fraktflyg som stora företag används kanske kan få en bättre lösning – jag tror de största problemet ligger just hos dessa. kram!

   Reply
  • I love your look! It´s really nice!
   xx
   Claudia
   http://www.trendenciesblog.com

   Reply
  • Thank you babe <3

   Reply
  • Vilken kamera använder du?
   Väldigt fina bilder!!

   Reply
  • Leica Q! tack :D

   Reply