Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:17 | February 13, 2019

  Great White

   

  LUNCH AT THE GREAT WHITE

   

  I love to try out new food places whenever I get the chance so when I saw this little gem I just had to try it – and it was amazing! I had their blue “açaí” bowl and a cappuccino and Elin had their Avocado toast. SO YUMMIE! This place is located in Venice :) Such a cute little place! This day the sun actually came out for a while so we decided to just stroll around Venice, go to Abbott Kinney and have a look at their shops. Love that street as well! It’s just so cozy and retro. I strongly recommend eating at Gjelina if you are there also :) But hey, I won’t tell you more cause and LA guide is coming up later on!

  ___________________________________

  Jag älskar att testa nya ställen att käka på så fort jag får chansen så när jag såg detta söta ställe så var jag tvungen att testa det – det var så bra! Jag käkade deras blåa “acai” och drack en cappucino och Elin tog deras Avokado toast. MUMS! Det här stället ligger i Venice :) sött litet ställe! Denna dag kom faktist solen fram med så vi traskade mest runt i Venice och ner till Abbott Kinney och kollade i butikerna. Älskar den gatan! Så mysig och retro. Om ni är där omkring så käka på Gjelina – sjukt bra ställe! Men ja, inga fler tips nu för en LA guide kommer inom kort :)!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Great White”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart kommer outfiten ifrån? : )

   Reply
  • Tröjan är från Brandy Melville, jeansen från Levis, skor från Eytys ( som ej syns haha), väska från brandy Melville, smycken från Safira, bälte är från en kjol från Urban outfitters <3

   Reply
  • Så himla mysigt! 😍

   Reply
  • JÄTTE! gillade detta ställa mycket :)

   Reply
  • Чудо-бритва X-TRIM

   https://u.to/jYAzFA

   Инновационная беспроводная бритва с лазером для идеального контура усов, бороды и бакенбардов.
   Ей можно брить что угодно и когда угодно – она невероятно компактная и многофункциональная.

   ***^

   Reply