Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:42 | February 15, 2019

  The Bev hills hotel

  LUNCH WITH MY BABE AT MY FAV SPOT

   

  On the last day in LA ee actually got some good weather (finally!) haha. So me and Elin met up with Racquel at Beverly Hills horel and ate lunch! I looove that place – the interior, the food and yeah just everything is so pretty. All pink and full of colors and flowers :) We haven’t seen each other for YEARS! We met the first time 5 years ago and had lunch and have ever since just followed each other on social media and so on but never go the chance to hang out again. Until now! She is such a sweetheart and I’m happy we got to catch up! She’s coming back to Sweden in the summer so that’s good :) anyway: We ordered smoothies, acaibowls, fish tacos and their amazing fries. HALLELUJAH!

  ____________________________________________

  Under sista dagen i LA fick vi äntligen lite bra väder ( äntligen!!!) haha. Så jag och Elin mötte upp Racquel på Beverly hills hotel och åt lunch! Älskar ju det stället – inredningen, maten och att allt är så fint. Massa rosa, massa färg och blommor :) vi har inte sett varann på typ fem år! Vi käkade lunch ihop för fem år sen och har sen dess inte setts förutom skrivit och följt varann på sociala medier. Men nu äntligen haha! Hon är en sån fin person så jag är så glad att vi kunde catcha upp igen! Hon kommer till Sverige i sommar igen så det är bra :) men men: vi drack deras smoothies, åt Cacau, fish tacos och deras magiska pommes. HALLELUJAH!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “The Bev hills hotel”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du säger att resa är ditt jobb? Så att förstöra miljön är alltså ditt jobb? Om jag var du skulle jag byta bransch och jobb i så fall. Det går ju att förändra sin livsstil om man verkligen vill och bryr sig, istället för att bara tänka på sig själv. Tex bestämma sig för att tex bo i LA, och så stannar man där i ett år eller nåt, istället för att flyga LA, STHLM, NYC och Bahamas på en månad. Sen går det även att resa jorden runt med tåg, det är möjligt om man vill. ;)

   Reply
  • Att resa ÄR Inte mitt jobb men det ingår i det ja, det gör de. Sjävklart är att förstöra naturen inget jag vill – de vill nog ingen.
   Det är svårt att bara säga till någon att sluta med sitt jobb när man både älskar det man gör och inte vill sluta med de man jobbar med, tror alla känner så. Men sjävklart är tåg osv alternativ jag ska kika närmare på eller andra alternativ som kan förbättra. Jag gör så gott jag kan!

   PS. Hoppas innerligt att du är vegan/vegetarian dessutom :) alla människor som skriver om folk som flyger men som fortfarande själva äter kött är i mina ögon hycklare. Finns massor att läsa på om ang köttindustrins stora påverkan av vår miljö och hur all flygtransport, biltransport, båt och alla typ av fordon sammanlagt inte ens kan mätas med köttindustrins utsläpp. Kram!

   Reply
  • Yall look amazing! Love the red hat! – x

   Lavinya Royes – Fashion & Lifestyle Blog

   Reply
  • Thank you ❤️ Love This hat too! Xx

   Reply
  • Where is the shirt from babe?! Love the outfit♡

   Reply