Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:02 | February 16, 2019

  A night out

  ME, JENNIFER, TOM & THE CREW

   

  I’m always so happy to go back to LA since I have so many friends there!! This night I met up with Michelle and Jennifer for dinner at TAO ( which is btw a okey place but not the best – STAY TUNED FOR LA GUIDE HAHA) and then we met up with Tom ( Jennifers boyfriend) and his friends for some drinks at a Tiki bar :) We had a great night!

  _________________________________________________

  Jag älskar att åka tillbaka till LA eftersom jag har så mycket vänner här!! Denna kväll var jag och Michelle och Jennifer på TAO och åt middag ( det är ett ok ställe men inte de bästa – MEN HÅLL ER UPPDATERADE SNART KOMMER EN LA GUIDE HAHA). och sen mötte vi upp Tom ( Jennifers pojkvän ) och hans vänner för drinkar på en Tiki bar :) en fin kväll!


  4 kommentarer  4 kommentarer om “A night out”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här