Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 05:06 | February 20, 2019

  Matcha Mama

  LUNCH AT MATCHA MAMA

   

  So after seeing this place on insta all over I just had to try it! And yeah, it’s a cute place but damn it’s over prized and you don’t even get much food for your money so.. nah – there is for sure better places in Tulum :) for example my fav place: Raw Love!! But I’m happy we got to go here and try it! It sure is a cute little place. Me and Elin order a bowl each and enjoyed it while swinging in the sun. Btw how cute is my top? I bought it in LA at reformation vintage just besides the pink Paul smith store. I fell in love with it asap!

  ____________________________________________

  Så efter att ha sett de här söta lilla stället på insta så var jag tvungen att testa det! Och ja, det var supergulliga men ja.. lite väl dyrt för lite väl lite mat haha – då finns det bättre ställen i Tulum :) tex mitt favvoställe: Raw Love!! Men jag är glad att jag testade det och att vi fick se det. Stället i sig är ju supergulligt! Elin och jag beställde varsin bowl och satt och gungade i solen. Btw, hur söt är inte min nya topp? Köpte den på Reformation Vintage – en butik bredvid den rosa Paul Smith butiken. Älskar den!


  3 kommentarer  3 kommentarer om “Matcha Mama”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Упор поясничный Seat Back

   https://u.to/CoMzFA

   Уникальный поясничный упор, помогающий избавиться от распространенных проблем с позвоночником всего за четыре недели.
   Быстро снимает боль в спине, уменьшает нагрузку на позвонки и помогает держать осанку в положении сидя

   ***^

   Reply
  • You look amazing and I do love your top! I’ll keep Raw Love in mind for future Tulum visits. Looks amazing!

   xx

   Mariamma

   http://mariammairis@gmail.com

   Reply
  • Thanks love :) Yes, do that! It’s such a great place!!

   Reply