Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:13 | March 13, 2019

  Green Flare

   

  GET MT SUIT HERE & HERE
  COFFE AND TROLL WITH SESSAN & MINOU ♥

   

  So after my photo session with Ellen got cancelled ( poor thing got the stomach flue..) I met up with Sessan instead and had a coffee, snapped some photos and then had a stroll in the sun. WOW, the weather was just amazing! I got so many DM’s about my suit yesterday and I’m so happy you guys liked it. I’m in love with it too! I would have picked a bigger size tho.. well well. As I said we went to a café in town, talked about life and just spent some hours together. Sessan is kind of a “new” friend but we connected right away on another level – THAT is very rare. She has quickly become one of my closest friends ♥

  After the stroll I went home, worked on my laptop for a couple of hours, ate and then went to Fightbox for a workout. Damn I was sweaty!! Always feel so great after a workout at Fightbox – always makes you sweaty AF!  Sooo.. many of you have asked me a lot about my workouts and I have been pretty shy with sharing them.
  Would you like me to show you more of my workouts and give you more info on what I do and so on? Everything from my daily workouts to vlogs, to maybe show you on instagram/insta stories?

  ___________________________________________________________

  Efter att min fotosession blivit inställd med Ellen (pga att hon fått magsjukan stackarn..) så mötte jag upp Sessan för en kaffe, ta lite bilder och för lite häng. WOW, vädret var ju magiskt! Jag har förresten fått massor av DM’s om min kostym och jag är så glad att ni gillar den. Jag älskar den med! Jag skulle dock ha köpt jackan i större storlek.. men men. Som jag skrev innan så tog vi en kaffe i stan och bara hänge en stund. Sessan är en relativt “ny” vän men vi fastande direkt för varann hon och jag – SÅNT händer inte ofta. Hon har snabbt blivit en av mina närmsta vänner ♥

  Efter promenaden stack jag hem, jobbade på min laptop i några timmar, åt lite innan jag drog till fightbox för ett pass. Jäkalr vad svettigt de blev!! jag älskar känslan efter att pass på Fightbox – man blir alltid helt stört svettig och slut! Såå.. många av er har frågat om jag kan lägga upp mer om min träning men jag har varit lite för blyg för att dela med mig av mer. Men skulle ni vilja se mer av min träning? Allt från daglig träning, vloggar, till att vissa videos på instagram/insta stories?


  39 kommentarer  39 kommentarer om “Green Flare”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar dina träningsvloggar som du gjort, så fler av dem! :)
   En helgvlogg eller veckovlogg eller bara en planering hur din träningsvecka ser ut , kul om du hade filmat ett helt pass på gymmet!
   Visar favoritövningar och gärna om du vill visa lite tips på snygga träningskläder.
   kramis!

   Reply
  • Åh vad kul! Glad jag blir :) ska kika på om jag kan styra ett med gymmet jag tränar på tills nästa vecka!! Så kul att du gillar de :) Har du fler tips? Kom gärna med fler! KRAAM

   Reply
  • Jajamen haha, men om du gör en vlogg så kan du kanske visa det andra passet som du burkar köra med Simon?
   (När ni kör med tyngre vikter och färre reps) jag styrketränar också väldigt mycket så får ju inspiration av dig när jag lite dålig fantasi eller känner mig omotiverad. Sen är det bara intressant och kul veta din resa, hur lång tid det tog för dig innan du började märka av resultat osv!
   Annars så fortsätt det du gör, gillar när du uppdatera med träningshändelser på insta <3

   Reply
  • Absolut!! Du menar mer inriktade vloggar? På min förra visar jag mer blandat vad jag kör :) kanske en Q/A vlogg kring träning? vore ju kul!! eller?
   Tack fina du!! <3

   Reply
  • Hej igen <3
   Ja absolut, mer inriktade videos hade varit jättekul! En Q&A hade nog varit väldigt uppskattat tror jag så kör på.
   Ha en fin fredag :)

   Reply
  • Fixar! Gud vad kul med tips :) tack du med! kram

  • Yes! More workouts 😍

   Reply
  • OK! It’s coming :D <3 yey!

   Reply
  • Ja mer träning! Du är sjukt inspirerande, så stark och duktig, jag hade älskat att se mer av det i alla dina kanaler :)

   Reply
  • Åh avd glad jag blir!! Då ska jag visa mer – stort tack!! kram

   Reply
  • Jaa visa mer av din träning! Så inspirerande

   Reply
  • Åh tack !!!

   Reply
  • Yes please!!!! I would love to know about your workout routine and what you have done to change your body in that way! 😍

   Reply
  • Yey! Ofc! I’ll do it in vlogs and here in posts :) and insta ofc! xx

   Reply
  • ja mer trening! Kan du snakke litt om hvordan du får progresjon i din trening? Hvor mye vekter legger du på i en øvelse når du øker og hvor ofte? Hvordan er du blitt så sterk i knebøy? :-) Du inspirerer meg til å bli den sterkeste versjonen av meg selv, takk!

   Reply
  • Yey! Ofc! Åh vad glad jag blir!! tack <3

   Reply
  • Inte alls sån fråga du bad om men ändå högst relevant – VILKET café är det ni hänger på? Såg så mysigt ut <3<3

   Reply
  • Hehe de är helt okej att fråga om de med haha! Det heter systrarna Andersson :D asmysigt!

   Reply
  • Jaaa mer om träning! Hur du lägger upp träningen, tankar, wen alltid kul att läsa om kosten med! Du är grym. Kram!

   Reply
  • Kul!! Kosten är bara liiiite annorlunda just nu ( sen två veckor tillbaka) men annars äter jag exakt vad jag vill, när jag vill och sådär :) tack! krM

   Reply
  • Hej!! Har upptäkt dig nu för ett Tag sedan och det beror främst på din träning på både Instagram och youtube! Du verkar så genuin och var en så härlig person, vill vara din bästa vän haha ❤️ Och ja! Jag vill ha mer utav din träning, precis som Matilda skrev, håller med i precis allt haha.. gärna att du visar mycket övningar och träningsupplägg!!
   Ha en fortsatt fantastisk dag! Kram ❤️❤️

   Reply
  • HEJ! Åh avd kul!! glad jag blir ❤️ välkommen hit!! roligt att du gillar det jag gör! Blir verkligen så glad av dina ord – de värmer!! Så fint❤️❤️❤️❤️ Yes mer träning osv kommer! tack du med! KRAM

   Reply
  • Tycker du är så inspirerande och motiverande med dina inlägg på instagram och blogg! Skulle ÄLSKA att höra mer om dina träningsrutiner, kanske ha dagens pass upplagd eller så så man kan få inspiration. Jag personligen har spelat fotboll så länge jag kan minnas men börjar trappa ner med det nu när jag snart ska ta examen från college och har börjat hänga mer på gymmet. Som lagidrottare är jag dock van att alltid följa coachens order så nu när jag får göra lite vad jag vill blir Det att jag tränar allt varje pass då jag blir otålig och inte känner att jag får några resultat. Skulle vara superkul att få läsa mer om dina tröningsrutiner så det kan guida en själv.

   Reply
  • Åh vad fin du är!! TACK ❤️ Ja visst! Ja då blir det ju en omställning såklart – egen träning kontra träning där någon säger till en är väldigt olika! Krama

   Reply
  • Jaaa ååå mer träning! Du är så inspirerande och stark!! Hejaheja! 😍 gärna mer träning på blogg/vlogg!

   Reply
  • Åh kul!! såklart!! Det kommer 😃❤️

   Reply
  • Åh ja mer tränings inlägg på bloggen och vloggar!! Älskar dem! 😍 Vore jätte kul om du kunde dela med dig om hur ofta du tränar, hur du lägger upp ditt tränings schema, vilka dagar du tränar vad på, kosttillskott, kostschema, favoritövningar till att få din grymt snygga och starka kropp och olika tips om träning och kost. Vad som funkar för dig och dina erfarenheter om dessa ämnen. Hade vart så inspirerande dom du skrev om detta!! Vet att det är olika från person till person hur träning och kosten funkar, men vore kul att höra hur du tänker och gör då du som sagt har en grymt snygg kropp!!

   Reply
  • åh avd kul!! Glad jag blir att ni är så pepp på det!! :) Jag ska försöka dela med mig mer av det helt klart :) så kul! Ja så är det ju – vi alla är ju olika så olika funkar ju på olika! Men nakna absolut skriva mer om mitt :) kraaaaam <3

   Reply
  • Åååh gosegisen… så glad att jag träffat dig lilla skrutt<3 <3 < 3

   Reply
  • Hihihih gjiseen min <3<3

   Reply
  • Hade verkligen velat se mer utav dina träningspass och övningar, och mer av hur/vad du äter! 😃 du är fantastisk!

   Reply
  • Vad kul!! Då ska jag fixa de :) TACK!

   Reply
  • JA JA JA!! Mer träning! Du är så jävla cool! Skulle va så kul om du anordnade en träningsresa. Hade varit den första att signa upp!

   Reply
  • Kul!! de är så roligt att ni alla är så pepp :D!! Åh det hade varit DRÖMMEN!!! VISST? <3

   Reply
  • Även om det blev ändrade planer lät det helt klart som att ni fick det mysigt med fika! Kostymen är hur snygg som helst <3

   Reply
  • Det var de verkligen :) Tur att Sessan kunde hjälpa och knäppa av några bilder iaf! tack fina <3 kram

   Reply
  • Ja, mer träning!! Jag tränar mycket varierande styrka och cardio, och har just vågat mig in i crossfitvärlden, så det vore jättekul och inspirerande att se hur du (som är så JÄKLA snygg och stark) tänker när du lägger upp dina pass, videos från gymmet, hur du tänker kring kost osv. Fortsätt vara du och lyssna inte på alla som säger att du är “för muskulös” och borde göra dina boobs, du är så mycket bättre än dom. Kick ass och puss <3

   Reply
  • Åh kul! Vad glad jag blir!! självklart kan jag fixa de :) kul att du med är inne i träningen bra o kör på! åh vad fin du är <3<3<3 tack babe!!! PUSS

   Reply
  • So disgusted to see a human actually wearing a dead dog on her jacket as well as her own dog like what the fuck went wrong with your brain? You cant be that superficial? :(

   Reply