Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:34 | March 14, 2019

  Balenciaga X 2

  Balenciagabalenciagabalenciagabalenciagabalenciagabalenciaga

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS_COAT FROM WEEKDAY, HERE_BAG FROM BALENCIAGA_
  _JEANS FROM GINA TRICOT, HERE_BELT FROM ASOS, SIMILAR HERE_TOP FROM WEEKDAY, HERE_
  _SHOES FROM BALENCIAGA, HERE_JEWLERY FROM SAFIRA, HERE_

   

  Crispy white with a hint of red ( and a bit of black & gold too)! I got to say I like this outfit a lot – I’ll probably wear it again :) I just bought this jacket and It’s for sure one of my Best Buy’s. So comfy, cozy and warm!

  Well, today I’ve been shooting some collabs ( two big ones yeeey) and I got help from Sessan with that since Ellen still isn’t feeling a 100%. A grabbed a coffee with her and Simon after that before heading back home to work on my laptop. I can’t seriously tell you how many cups of coffee I’ve had these past few days.. I’m probably going to transform into a coffee cup soon hahaha. But I’ve noticed that I get more hungry after drinking coffee.. are you the same? Or any other symptoms? Coffee doesn’t really make me alert and awake ( I could EASILY drink a cup and then go straight to bed) but I love the taste of it. The only thing making me alert is Nocco or Celsius haha. Anyway, I’m soon done with work here and will eat dinner before hitting the gym. I was supposed to workout at Fightbox again today buuuut.. I had work to do so I couldn’t go.

  Speaking of other stuff: I have one big news coming up shortly and I can’t wait to tell you!!!! I hope you guys are going to be just as excited I am when I drop the news! Hint: Worldwide. YAS. Can you guess?

  _________________________________________________________________

  krispigt vitt med lite rött ( och svart och guld med yeeey)! Jag älskar fan den här looken – kommer helt klart bära looken igen:) köpte precis jackan och den har snabbt blivit ett av mina bästa köp.  Mysig, mjuk och varm!

  Men men, idag har jag fotat samarbeten ( två stora faktist) och fick som tur var hjälp av Sessan eftersom Ellen inte är helt 100% fortfarande. Efter det tog vi en kaffe med Simon innan jag begav mig hem för att jobba vid laptopen. Jag kan på riktigt inte förklara hur många koppar kaffe jag druckit denna vecka.. jag kommer snart förvandlas till en kopp kaffe hahah. Men jag märker tydligt att jag blir mer hungrig när jag dricker kaffe.. är ni samma? Eller har ni andra symptom av kaffe? En sak dock är att jag inte blir pigg av kaffe ( skulle lätt kunna dricka en kopp och sen sova efter) men det är mest smaken jag älskar. Jag blir enbart pigg av Nocco eller Celsius haha. Aja, jag är iaf snart klar med jobb här och tänkte käka middag innan jag ska till gymmet. Jag skulle egentligen till Fightbox men hann inte pga jobb.

  På tal om nått annat: Jag har en stor nyhet som släpps snart och jag längtar såååå!!! Jag hoppas ni med kommer bli lika peppade som jag! Hint: Worldwide. YAS. Kan ni gissa vad de är?

   

   


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Balenciaga X 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Your shoes are extremely amazing!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • Thank you! 💕

   Reply
  • Haha jag är likadan! Morgonkaffet smakar bäst och känns mer som en “snuttefilt” än som ett måste för att vakna till liv. Dricker jag mer under dagen blir jag SJUKT hungrig, lätt illamående och gäspar något enormt efter några minuter haha

   Reply
  • Men visst?! Haha, kaffedoften på morgonen, smaken, allt bara! ja blir du med sån?? så sjukt! Jag blir så hungrig med haha! kram

   Reply
  • Fantastic shoes!! Must have them myself.

   Reply
  • yes! they are amazing! thanks <3

   Reply
  • Hej! Köpte du den storlek du faktiskt har i skorna eller bör man ta en strl större/mindre?

   Allt gott
   //Brigitte

   Reply
  • Hej! Jga köpte faktoist en för stor storlek.. jag ligger mitt emellan en 36-37 vanligtvis men köpte fel.. jag köpte 37 men hade ABSOLUT behövt en 36:a. Tycker dom ‘är lite stora i storleken så man borde ta en neråt om man ligger mittemellan! kram

   Reply
  • I love those Balenciagas!
   Chloe X http://chloelxuise.com

   Reply
  • Me too! I’m in love :) xx

   Reply