Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:28 | March 26, 2019

  Essentials

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON 
  CREDIT&ADLINKS:_BAG FROM ASOS, HERE_TOP FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_
  _JEANS FROM GINA TRICOT, HERE_SHOES FROM BALENCIAGA, HERE_

   

  WOW! What a day it’s been haha! Full on since 07 this morning!! I’m making dinner as we speak ( super late..) and after that I’m ALL DONE! Thank you for that haha! Regarding these photos: Me and Ellen took these photos last week and I’m IN LOVE with this bag and this top. I just had to buy the bag as soon as I saw it. It’s kind of ugly-goodlooking haha.. don’t you agree?

  Anyway – stay tuned for my workout schedule tomorrow!!

  _______________________________________________

  WOW! Vilken dag de varit! Full fart sen 07 imorse!! Jag gör middag just nu ( så sent..) och efter det är jag KLAR! Tack för det haha! Ang fotona: Vi tog dessa förra veckan, jag och Ellen och jag ÄLSKAR väskan och toppen. Jag var bara tvungen att ha väskan så fort jag såg den. Den är sådär ful-snygg eller hur?

  Men men – imorgon kommer mitt träningschema upp här så stay tuned!!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Essentials”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här