Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:42 | March 27, 2019

  My workout schedule of the week

   

  MY WORKOUT SCHEDULE

   

  So I get so much questions about my workouts, how often I workout and WHAT I do – SO! My next upcoming vlog on YOUTUBE will be a full on video about it and I’ll answer all your questions :) If you have any you can always comment here what you want to know!

  BUT for now I’ll show you my workout schedule for this week looks like. With that said – not ALL WEEKS look like this :)
  I always want to do at least 2-3 butt/leg days a week, 2 days arms&back and 2 days abs to make them all grow.

  OBS!! This schedule is for THIS WEEK. NOT EVERY Week! So if I do a heavy leg workout on Sunday I DON’T do legs on Monday again. I always let every muscle group rest for at least 1-3 days before hitting them again! It’s very important to let the muscles rest so they can grow. Just wanted to make that clear! Important.

   

  MONDAY: BUTT/LEG DAY – I totally maxed this day! I always start with warming up with some cardio like running or doing some burpees to get my body going and warm. I always foam roll some parts of my legs and then stretch before starting :) This is very important for me!
  My workout consisted of:
  – 85kg deep squats ( deep squats are ass to the grass – no 90 degrees angle, even deeper). I always warm up with like 50-60kg first before going in with heavier weights. I do 3 reps 5 sets.
  –  100kg Deadlifts. 4 reps 4 sets.  regarding stands here – I usually keep a pretty “narrow” or normal stand here.. some like it wider but that is just a matter of where you find the best activation in the glutes.
  – 110kg hipthrusters. 10 reps 5 sets. Here it’s very important to actually paus/stop in the highest point so you don’t only “bounce” up and down. Make a little stop in the top to feel the buuuurn.
  – One-leg kicks in leg press. 10 reps(each leg – 20 total) 4 sets. 65kg on one leg.
  – 45 kg Leg Extensions. 10 reps 4 sets.

  TUESDAY: AB WORKOUT – Did some ab-workout! Hard to explain the exact amount and what the exercises are called but I’m going to do an ab-workout video for you for my youtube soon! I know many of you have asked for that :) but some of the stuff I did was:
  – AB crunch with rope pulldown
  – Leg raises with 10 kg extra in the legs
  – crunches with 15 kg extra
  – TRX suspension
  – crunches with straight legs
  – Leg raises on bar

  and some other stuff as well to activate the “sides” – coming in a YOUTUBE VID!

  WEDNESDAY: BACK & ARMS – Went full out on upper body! Loved it!! I let my legs and abs rest and focusing on the arms and back.
  – Pull ups both with the hands faced from me and also faced towards me. Depending on how you hold your hands it focuses more on the arms OR the back.
  – Arm raises both on the sides and front
  – Push press
  – Arm curls
  – Triceps pushdown
  – Wide grip seated cable row
  – Single arm dumbbell row

  THURSDAY: LEG DAY AGAIN! Haven’t decided EXACTLY what I’ll do but I know I’ll go for hypertrophy which means I work with a little bit lighter weights but do more reps and more sets with only 1 minute reste in between sets. So I’ll maybe use like 60-70% of my top strength but instead of doing like 3-5 reps I do like 10-12 reps with 5 sets and 1 minute rest in between to get my pulse up.

  FRIDAY: FIGHTBOX TIME! ABS & ARMS: I go here to get a little bit more cardio but at the same time build muscles. It’s not the same as long distance running but it gets my pulse up but working out at the same time! I usually go here like 1 time a week :) Here they usually focus on arms/back and abs.

  SATURDAY: Rest day!!

  SUNDAY: LEG/BUTT DAY. I’ll probably go up a bit heavier here and lift/squat and so on a little bit more heavier. I usually do leg/butt workout 2-3 a week! To grow a certain area you need to focus on that area around 2-3 times a week. But remember: to rest is key! If you workout too much on one specific muscle group and don’t let it rest – you’ll only make it smaller since it won’t get any rest! It’s important to listen to your body!

  So this is my workout schedule for this week! Stay tuned for upcoming vlogs and more posts like this and even more informative. If you want?
  I also want to take the opportunity to tell you: Growing muscles TAKES TIME. You can’t rush things. It’s all about dedication, your genes, how you eat and that YOU EAT. You body needs energy and if you workout it needs A LOT. But yes, these things takes time and it doesn’t happen over one night or a month. And: Working out should be fun – not a must. And never, ever compare yourself and your strength with anyone else ♥

  ______________________________________________

  Så jag får så mycket frågor om mina träningspass, hur ofta jag tränar och vad jag gör – SÅ! Min näst kommande vlog på YOUTUBE kommer att vara en full video på det och jag svarar på alla era frågor med :) Om du har något du vill veta/fråga så kan du alltid kommentera här!

  MEN nu ska jag visa er hur mitt träningsprogram för denna vecka ser ut. med det sagt: alla veckor ser olika ut! Detta är bara för denna vecka.
  Jag ser alltid till att köra ben/rumpa minst 2-3 dagar i veckan.
  Armar&rygg 2 dagar i veckan och abs 2 dagar i veckan – så alla muskler växer.

  OBS!!!! Detta schema är för DENNA VECKA. INTE varje vecka! Nästa vecka ser helt annorlunda ut. Dvs om jag kör tungt benpass på söndagen så kör jag självklart inte ben igen på måndagen! Man ska alltid låta musklerna vila i minst 1-3 dagar innan man kör på den muskelgruppen igen! Annars bryter man bara ner dom och då växer dom inte! Viktigt.

  MÅNDAG: BUTT / LEG DAY – Jag var helt maxad denna dag! Jag börjar alltid med att värma upp med lite cardio som att springa eller göra några burpees för att få min kropp att bli varm. Jag foam rullar alltid några delar av mina ben och stretchar sedan innan jag börjar :) Det här är väldigt viktigt för mig!
  Min träning bestod av:
  – 85kg djupa squats (djupa squats är ass to the grass – ingen 90 graders vinkel, ännu djupare). Jag värmer alltid upp med  50-60kg först innan jag går in med tyngre vikter. Jag gör 3 reps 5 set.
  – 100kg Deadlifts. 4 reps 4 sets. Angående stands här – jag brukar hålla ett ganska “smalt” eller normalt stand här .. vissa gillar det bredare men det handlar bara om var du hittar den bästa aktiveringen i muskeln.
  – 110 kg hipthrusters. 10 reps 5 sets. Här är det väldigt viktigt att du faktiskt pausar / stoppar i högsta punkten så att du inte bara “studsar” upp och ner. Gör ett litet stopp i toppen för att känna hur det bräääänner.
  – En-bens kick i benpressen. 10 reps (10 på varje ben – 20 totalt) 4 set. 65 kg på ett ben.
  – 45 kg benförlängningar. 10 reps 4 sets.

  TISDAG: AB WORKOUT –  lite magträning! Svårt att förklara exakt hur jag gör och vad övningarna heter, men jag ska göra en träningsvideo för er på min youtube snart! Jag vet att många av er har bett om det :) men några saker jag gjorde var:

  -AB crunch med rope pulldown
  – Leg raises med 10 kg extra på benen 
  – crunches med 15 kg extra
  – TRX suspension
  – crunches med raka ben
  – Leg raises på ställning

  och några andra saker också för att aktivera “sidorna” – kommer i en YOUTUBE VID!

  ONSDAG: RYGG & ARMAR – Gick fullt ut på överkroppen! Älskade det!! Jag lät mina ben och abs vila och fokuserade på armar och rygg.
  – Pull ups med händerna från ansiktet och även pull ups med händerna mot dig. Beroende på hur du håller dina händer fokuserar det mer på armarna eller på ryggen.
  – Arm raises, lyfter vikter både från sidorna och framåt
  – Push press
  – Arm curls
  – Triceps pushdown
  – Brett grepp seated cable row
  – Enkeltarmad bumble row

  TORSDAG: BEN/RUMPDAG IGEN! Har inte bestämt exakt vad jag ska göra men jag vet att jag ska gå på hypertrofi vilket innebär att jag jobbar med lite lättare vikter men gör fler reps och fler set med bara 1 minuters mellanrum. Så jag använder kanske 60-70% av min maxstyrka men istället för att jag kör 3-5 reps kör jag 10-12 reps med 5 set och 1 minuters vila emellan för att få upp min puls.

  FREDAG: FIGHTBOX TIME! ABS OCH ARMAR: Jag går hit för att få lite mer cardio men samtidigt bygga muskler. Det är inte detsamma som långdistanslöpning men man får upp pulsen och svettas men tränar på samma gång! Jag brukar gå hit 1 gång i veckan :) Här fokuserar de vanligtvis på armar / rygg och abs.

  Lördag: Vilodag !!

  SÖNDAG: BEN / RUMP DAG. Jag kommer antagligen att gå upp lite tyngre här och lyft / squat och  tyngre vikter. Jag brukar köra ben / rumpa ca 2-3 gånger i veckan! För att få muskler att växa på ett visst område måste du fokusera på det området runt 2-3 gånger i veckan. Men kom ihåg: att vila är nyckeln till allt! Om du tränar för mycket på en viss muskelgrupp och inte låter den vila – så kommer du bara göra dina muskler mindre eftersom det inte får vila! Det är viktigt att lyssna på din kropp!

  Så det här är mitt träningsprogram för denna vecka! Håll dig uppdaterad på min YOUTUBE för kommande vlogs och fler inlägg här som är ännu mer informativt. Om ni vill såklart? Jag vill även ta tillfället i akt och säga att: Att bygga muskler TAR TID.  Man kan inte skynda på sånt. Det handlar om dedikation, gener, hur man äter och ATT MAN äter. Kroppen behöver sin energi och speciellt om man tränar mycket. Men ja, dessa saker tar sin tid och det är inget som händer över en natt eller under en månad. Dessutom ska träning vara nått som är kul – aldrig tvång eller ett måste. Och jämför er aldrig, aldrig med någon annan ♥


  18 kommentarer  18 kommentarer om “My workout schedule of the week”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Trener du etter et treningsprogram? Og har du noen tips til mest effektive trenings metoder/kostholds-tips hvis man skal ned i vekt? Digger bloggen din og deg, du er et stort forbilde 🌸💪🏼🤙🏼😄

   Reply
  • Tack för frågor! <3

   Reply
  • Hej!

   Hur kommer det sig att du lägger så många dagar på but/leg men bara en dag på överkroppen? Någon speciell tanke bakom? 😊 hur långt springer du som uppvärmning innan du kör ett styrkepass? Jag upplever att det kan ta energi från musklerna och att jag inte orkar lika mycket efter flera km löpning innan.

   Har du något mål med din träning?

   Kommer du ordna något träningsevent i Stockholm med tex Sats? 😍 please! 😁💪🏽🦵🏽🍑💦

   Tack du är grym och världens bästa inspiration! 💕❤️

   Reply
  • Tack för frågor!

   Bara en liten input: Jag lägger inte ner så mycket mer tid på ben än överkropp :) jag kör ben/rumpa 2-3 pass i veckan, armar o rygg 2 pass i veckan och mage 2 pass i veckan :) så ibland får ben bara 1 extra pass mer än de andra. detta schema är bara för denna vecka! nästa vecka kommer de bli 2 benpass, 2 armar&ryggpass och 2 pass mage så då är det extra lika mycket pass till alla musklergrupper :) Ville bara säga de!

   KRAM

   Reply
  • Okej förstår 😘😘

   Reply
  • Åh så kul att du delar med dig av ditt träningsschema. Mer sånt!!! 😍
   Vore bra om du kunde visa i en video exakt hur man ska tänka på de olik övningarna.
   Speciellt deep squats då detta är något jag har jätte svårt för. Tycker det är svårt att komma ner så långt.
   Har också lite frågor:

   Hur ofta tränar du mage? Kan du visa olika övningar för att få en stark och musklig mage? Vet att mycket beror på kosten.

   Just nu så lyfter jag ca 55 kg i squats. Hur ska jag gå till väga för att orka lyfta ännu tyngre? Skulle du rekommendera att man lägger på och maxar så att man bara orkar ca 1-2 st?

   Älskar dina tränings tips! 😍

   Reply
  • Tack för frågor!! <3

   Reply
  • Hei, fine! Digger at du skal lage YouTubefilm om dette. Takk!! Du er en stor inspirasjon på mange måter!

   Her er mine spørsmål:
   – Hvor mange øvelser anbefaler du å ta pr. økt? Tar du som regel 5 ulike øvelser?
   – Trener du noe ren cardio? Altså løping, feks? I så fall, løper du med roligere tempo over lang tid, eller med høyt tempo over kortere tid/intervaller?
   – Hadde blitt veldig glad om du ville vise riktig teknikk på ab crunches. Føler alltid jeg gjør disse feil, for kjenner det ikke så godt i magemusklene!
   – Spiser du supersunt eller spiser du alt mulig? Har du noen sunne frokostfavoritter?
   – Jeg har pleid å slå sammen abs+overkropp eller en full body workout i én lang økt (1,5 timer). Anbefaler du heller å dele de opp over to dager?
   – Anbefaler du ikke full body workouts? Altså at man tar alle muskelgruppene på samme økt?
   – Hvor lenge trente du før du klarte din første hangup?
   – Har du noen tips til å “targete” de nederste magemusklene? Altså der det jævla flesket aldri forsvinner, haha… :)
   – Har du noen tips til å “targete” fettet i armhulene (over puppene)?
   – Vil veldig gjerne se hvordan du bruker foam roller under oppvarming!

   På forhånd tusen takk! Du ser DØDSBRA ut! <3

   Reply
  • Om du har Ben på søndag og tung bentrening på Mandag. Hvordan klarer du det

   Reply
  • Som jag skrev: detta schema gäller FÖR DENNA VECKA :) inte nästa, eller nästa efter de. De ska alltid gå ca 2 dagar mellan innan man kör samma muskelgrupp igen! Så kör jag ben på söndag så kör jag inte ben förens TIDIGAST tisdag men helst onsdag :) så detta schema är enbart för denna vecka!

   Reply
  • Thank you, you are very nice person. I love you 🤩

   Reply
  • Hej!

   Hur lång tid tar dina pass på ett ungefär? Några av passen ser riktigt köttiga ut. Skulle jag t.ex. köra ditt måndagspass skulle det ta mig typ två timmar :p
   Håller du koll på kosten på något sätt, t.ex. ser till att du får i dig tillräckligt med protein under en dag eller kör du på känsla? Vad låg du på för vikter ungefär i marklyft/squat innan du började träna mer “seriöst”. Med seriöst menar jag sedan du började gymma 5-6 ggr i veckan regelbundet. Känns som att du har ökat hyfsat snabbt i styrka :) Dricker du energidryck av typen Nocco/Celsius eller tar någon PWO innan pass? Använder du andra kosttillskott som t. ex. proteinpulver, kreatin, EAA eller BCAA?

   Tack för en sjukt inspirerande blogg! <3

   Reply
  • Hur har du lärt dig övningarna du kör? Teknik osv? Kör du alltid samma övningar varje vecka eller varierar du? Vad kör du för pulshöjande?

   Reply
  • Wow, vilket intensivt schema. Du måste ha en riktig självdisciplin.

   Reply
  • Tränar du aldrig bröst och axlar? Hur kommer det sig i så fall? 💪

   Reply
  • Jo! Jag kör de under armar/mage eller ryggdagarna och blandar :) kram

   Reply
  • Dina kläder är mycket väl matchade och formen är cool.

   Reply
  • Jag har förstått det som att förutom gener så spelar kosten stor roll för resultat både utseende- och prestationsmässigt. Därför undrar jag: följer du något kostschema? Hur ser det ut i så fall? cheat days? kosttillskott? syn på alkohol?
   Längtat efter en sån här köttig video, ser fram emot den. du inspirerar verkligen, att kötta är coolt!

   Reply