Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:37 | April 2, 2019

  Breakfast in bed

   

  SUNDAY MORNINGS ♥

   

  On Sunday mornings I usually make a big breakfast for me and André and this time I did this epic breakfast!! YUMMIE! The pancakes are made from Protein Pancake mix from Star nutrition and they are freaking AH-MAZING. Have you ever tried them? Sessan told me about another brand ( can’t remember the name of it..) that are also good – need to try them too. So I made pancakes, bought a croissant, grapes, grapefruit, juice and protein “yoghurt”. And then we shared it all!

  Going to show you and give you the recipe for my oatmeal as well :) It’s amazing too! Anyway I just got back from a workout with Sofia and I’m watching the movie “Friends with Dhamer” on Netflix while blogging and editing pictures. What are your plans tonight?

  ___________________________________________

  På söndagsmorgnarna brukar jag göra stora frukostar för mig och André och denna gång var den magisk!! MUMS! Pannkakorna är från protein pancake mix av Star Nutrition och dom är GALNA. Har ni testat dom? Sessan berättade om nått annat märke med som ska vara bra ( kommer inte ihåg varifrån..) som jag måste testa. Så jag gjorde iaf pannkakor, köpte croissants, vindruvor,  grapefrukt, juice och kvarg. Sen delade vi på allt!

  Ska visa er mitt gröt-recept med :) också så jäkla gott! Men men, jag kom precis hem från träningen med Sofia och nu kollar jag på “Friends with Dhamer” på Netflix medans jag bloggar och redigerar bilder. Vad ska ni göra ikväll?

   


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Breakfast in bed”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så mysigt

   Reply
  • Hej Angelica!!
   Jag ska på bröllop i början av sommaren, har du tips på vart jag köper en riktigt tjusig klänning eller kostym eller vad jag ska ha på mig?! Känns som jag kollat överallt, behöver hjälp!

   Kram på dig!

   Reply
  • so nice.

   Reply
  • YAUAUAUAYAYAYYA

   Reply
  • Så fin kaftan/kimono!! Vart är den ifrån?

   Reply
  • http://bit.ly/2FNBlLf – Бронирование отелей со скидками до 60%

   Reply
  • Älskar din blogg Angelica, men en sak som är en besvikelse är att det ska gå över en vecka mellan inläggen :(

   Reply
  • Håller med..

   Reply
  • Agree! När blogg är ditt jobb borde vi läsare kunna förvänta inlägg oftare än en gång i veckan. Varför uppdaterar du inte oftare?

   Reply
  • Min blogg är inte mitt jobb längre, jag får inga pengar för att blogga så det stämmer inte. Mina sociala medier är mitt jobb men bloggen är inte riktigt det längre. Jag kör instagram. insta stories, Youtube och blogg och alla dessa tar tid att underhålla och när bloggen numera inte är nr 1 hos mina följare ( och hos mig) så blir det den som tar stryk. Att sitta med bloggen tar ju tid från mina andra sociala medier och därför har jag behövt ta ett steg tillbaka under denna vecka och se om jag fortfarande tycker de är kul med bloggen.
   Jag behövde den här tiden av ( inlägg kommer upp idag om varför) för att reflektera över vissa saker. Men se mitt kommande blogginlägg så hoppas jag att de förklarar saker. kram

   Reply
  • I love Sundays like that hahaha!
   xx
   Mónica Sors
   MES VOYAGES À PARIS
   NEW POST: DUBAI TRAVEL VLOG

   Reply