Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:49 | April 18, 2019

  THOUGHTS & TIME

  Hej hjärtan! Nu var det ett tag sedan jag skrev här och det finns en anledning av det och varför.

  Första delen är att de hänt lite saker med en nära person som känts jobbigt ett tag. Har haft noll känsla för att skriva här då. Detta är dennes personliga saker så jag kommer varken ta upp vem, varför eller hur. Men jag har behövt finnas där för denna person.

  Den andra är:

  Jag har bloggat varje dag sedan 2009/2010. Bloggen har varit min bebis från dag 1 – en plattform där jag lagt ner min tid, själ och hjärta i. Jag har visat mitt liv, delat med mig av allt, publicerat bild efter bild, dag efter dag. Lagt timme efter timme, dygn efter dygn att skapa här på bloggen. Jag har pratat med er, diskuterat, haft dialoger och allt däremellan. Jag har alltid ÄLSKAT att blogga och oavsett om det gett mig pengar eller inte – för i slutändan av dagen är det inte det som är viktigast – sålänge man gör något man älskar.

  Med tiden så har andra sociala medier kommit – instagram, snapchat, Youtube, insta stories osv. Som jag likt med bloggen – ÄLSKAT att dela med mig av på! Allt det kreativa är det som får mig att brinna och skapandet är det som gör mig så jäkla taggad! Men med mer sociala medier så blir ju även skapandet större och fokuset blir inte bara bloggen utan också de andra kanalerna. Och när man märker att de andra sociala medierna ger mer och man får prata mer med er på de andra kanalerna, får mer feedback av er och att dessa besöks mer så blir det att man gärna lägger mer fokus där! Och det är lite det som hänt: Min blogg har inte fått lika mycket fokus än vad mina andra sociala medier fått. Och som någon skrev i en kommentar: ” Om bloggen är ditt jobb, varför uppdaterar du inte mer?” – och det stämmer inte riktigt – just bloggen är inte riktigt mitt jobb längre ( mina andra sociala medier är det dock ) . Men bloggen, är bara det till en liten del  – inte så som det var för 5-6 år sedan  Men detta ska inte spela någon roll! Jag ska ju blogga för att JAG tycker de är kul – inte för någon annan eller för pengar. Och det är därför jag tagit en paus.  Jag behövde tid att reflektera om jag TYCKER att de är lika kul att blogga längre – dvs så kul som jag faktist tycker att de är med instagram och YOUTUBE tex. För dessa två tycker jag är svinkul att hålla på med! Så jag tog en paus för att reflektera. En paus för mig själv, och ingen annan.

  Och efter dessa dagar av så inser jag att jag verkligen saknat att blogga. På riktigt!! Så pepp som jag är på att göra inlägg här på bloggen har jag inte känt på ett bra tag. Det är ju här allt började liksom.. med bloggen! Och det tror jag är viktigt! Först och främst för mig själv – men också för att helhjärtat kunna ge ER en BRA blogg med BRA innehåll och inte halvhjärtat med halvkasst innehåll. Eller hur? För det vill väl inte ni ha heller?
  Men med det sagt så är jag SÅ PEPP!! Jag hoppas ni är det med oavsett om ni är 2 personer kvar eller 1 miljon. Jag behövde nog den här tiden av och jag hoppas att tiden jag varit av kan ge er en roligare, mer pepp Angelica istället och de tycker jag är viktigare än nått annat. Som är mer öppen, mer personlig och som lägger ner mer tid här. STOR KRAM TILL ER!

  /Hi hearts! Now it’s been a while since I wrote here and there is a reason for it and why.

  The first part is that some things with a close person has happened. I’ve had zero feeling of writing here since then. This is this persons personal stuff so I will not tell you guys what, why or how. But I have needed to be there for this person.

  The other part is:

  I have been blogging every day since 2009/2010. The blog has been my baby from day 1 – a platform where I’ve put my time, soul and heart in. I have shown my life, shared everything with you, published picture by picture, day after day. Spent hour after hour, day after day to create stuff here on my blog. I’ve talked to you, discussed, had dialogues and everything in between. I have always LOVED to blog and whether it has given me money or not – because in the end of the day it is not the most important thing – as long as you do something you love.

  Over time, other social media have come – instagram, snapchat, Youtube, insta stories etc. And exactly like the blog – I’ve LOVED to share all of it! All the creative things is what makes me BURN for what I do and the creation part is what makes me SO EXCITED! But with more social media, the creation-part has become bigger and the focus isn’t only on the blog but also on the other channels. And when you notice that the other social media give you more and you get to talk to you guys more on the other channels, get more feedback from you and that these social medias are visited more then you’ll start putting more focus there! And that’s what happened: My blog has not received as much focus as my other social media. And as someone wrote in a comment: “If the blog is your job, why don’t you update more?” – and that’s not true – my blog isn’t really my job anymore (my other social media are tho, however). But the blog is just a small part of it – not as it was 5-6 years ago. But this shouldn’t matter! I should blog because I think it’s fun – not for anyone else or for money. And that’s why I took a break. I needed time off to reflect if I THINK that it’s as fun to blog anymore like I used too – if I think it’s just as fun as I think it is with for example Instagram and YOUTUBE. Cause these two, I LOVE to do and update! So I took a break to reflect. A break for myself, and no one else.

  And after these days I’ve realized that I really missed blogging. For real!! I haven’t been this excited to post here on my blog like I am now for quite a while. It’s here where everything started as well .. with my blog! And I think it’s so important!! First and foremost for myself – but also for being able to give YOU guys a GOOD blog with GOOD content and not half-hearted with half-good content. Right? you don’t want that either, right?

  But with that said I am SO EXCITED !! I hope you are too, whether you are 2 people here left or 1 million. I probably needed this time off and I hope that the time I have spent off can give you a more fun, more fun Angelica instead and I think that is more important than anything else. An Angelica that is more open, more personal and who is spending more time here. LOADS OF LOVE!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “THOUGHTS & TIME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Personally, I love reading blogs! I also follow you on Instagram but there’s only so much you can say in a photograph. I love reading what you’ve been up to – just general day-to-day updates, so I’m glad you’re back!

   Reply
  • Thank you for this <3

   Reply
  • Glad you’re back! Can’t wait for your new posts!!
   xx Anna

   Reply
  • Yes!Thank you <3

   Reply
  • Förstår!!! Jag har följt dig i många år och jag följer även dig på andra kanaler, hade förstått om du valt att sluta blogga då marknaden ser annorlunda ut idag, MEN jag är så glad att höra att du vill fortsätta och att du är pepp för din blogg är din absolut bästa plattform (enligt mig), älskar formatet bilder (flera stycken till skillnad från instagram) + text om dina tankar och vad du gjort. Men känn ingen press att du måste hålla samma tempo eller att du inte får ta bloggpaus, gör det du mår bra av <3 kram

   Reply
  • Ja det är ju så! det kommer nytt och nyare saker liksom.. och ja, trender gör att saker ändras. Men jag är SÅ GLAD att du fortsätter att läsa!! KUL! Tack för de fina borden – blir så glad!! Tack <3 Ja, ibland behöver man paus. nu är jag pepp igen! kram

   Reply
  • ♥️♥️

   Reply
  • ❤️❤️❤️

   Reply
  • I’ve followed your blog for as long as I can remember, it was actually your blog that inspired me to start mine! I have definitely seen a rise in ppl blogging less and less because trying to keep up with social channels is time consuming and kinda easier than blogging. You upload, write a caption and go. The blogging process is alot harder than people realise especially if you want to write meaningful things and create good content. Personally I’ve always enjoyed your content! I actually follow your blog more than your other channels but I get it and I think everyone needs a break sometimes especially when real life gets full. Sorry for long post but in summary IM GLAD YOUR BACK! :) – X

   Reply
  • Aw! You are so cute – thank you!! Yes, that’s exactly like that. Time changes ..
   yes it is – it takes way more time – even tho instagram also takes loads of time – but in a another way instead you know. Thank you so much for your words, they mean so much!! Thank you <3<3 LOVE

   Reply
  • Jag är så glad att du vill fortsätta med bloggen! Jag älskar att läsa din blogg! KRAM!!! Taggad på mer inspiration!

   Reply
  • åH TACK!! Vad glad jag blir 💕 tack!!

   Reply
  • I’ve never commented but I follow the blog regularly and never through social media… You and me live very different lives but I love to come here because I admire how professional yet easy going you seem at the same time. I’m all for people doing what they love and social media has its trends, who knows what happens to Instagram or Youtube in few years time… but the content on your blog is forever yours. Happy blogging!

   Reply
  • Aw, this comment made me so happy <3 Thank you! Yes exactly !! Time changes you know and yeah.. nothing you can do about it really. Thank you so much and yes, you are correct! thanks <3

   Reply
  • Åh underbart att du är peppad på att fortsätta med bloggen! Har alltid älskat att gå in o kika här för att du alltid levererar så snygga bilder och just för att du är personlig! Keep it up, du är grym! Kraaaam ❤️

   Reply
  • åh tack fina du!! Glad jag blir <3 Detta gjorde min dag! <3kraaam

   Reply
  • Så glad att du tänker fortsätta att blogga! <3
   Kan du inte göra en tutorial på hur du redigerar dina bilder? Hade varit SÅ roligt att se!

   Reply
  • Tack fina du!!
   Åh ja de kanske jag kan <3 tack för tips!! KRAM

   Reply
  • Sometimes we need to take a step back to reflect on the things we do, otherwise it just becomes a daily routine… But everyone should feel passionated about what they work with! <3
   I'm glad you missed it! I love Insta as well, but there's nothing like reading a good old-fashioned blogpost ;)

   Reply
  • EXACTLY! That is so true!And that is what I needed. I needed time, to reflect and yeah – to find the excitement again.
   I agree with you! Thank you ❤️

   Reply
  • I love your blog and visit it everyday!

   Reply
  • Thank you !! <3

   Reply
  • Synes det er veldig gøy å følge deg på andre kanaler også, men det er noe helt spesielt med blogg – elsker å klikke inn på favorittbloggene (inkludert din altså) mens jeg drikker kaffe på morgenen og få en boost av inspirasjon og good-vibes! Du er helt rå, stå på videre ☀️😄

   Reply
  • åh vad fin du är!! Tack! Ja, de är ju nått speciellt med bloggarna – det är de :D tack fina! <3

   Reply
  • Reply
  • KÄRLEK!❤️

   Reply
  • Har fulgt bloggen din i mange år nå – siden 2011 kanskje? Du har vært min favorittblogger leenge! Du leverer alltid topp kvalitet og tonnevis med inspirasjon :-) Følger deg også på Instagram, hvor du også er utrolig dyktig :-)

   Tommel opp til deg!

   Reply
  • Åh vad coolt! Vad glad jag blir ❤️ TACK!!! Kramar

   Reply
  • I really really really looove your blog, love reading every single post. So please never stop blogging here. If you need time to reflect or just a little pause from blogging, that’s totally fine! But please come back afterwards 😌😉
   Sending you lots of love, you are truly amazing & a big idol! Kärlek ❤️❤️❤️

   Reply