Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:40 | May 3, 2019

  Trench coat

  weekdayacne studiosacne studiosfendi

   

  CREDIT&ADLINKS_COAT FROM WEEKDAY, HERE_TROUSERS FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_
  _TOP FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_SNEAKERS FROM ACNE, HERE_BAG FROM FENDI, HERE_
  _SUNGLASSES FROM ASOS, SIMILAR HERE_NECKLACES ARE MIXED; MOSTLY FROM SAFIRA HERE_

   

  A lil look I’ve forgotten to show you! I brought this trench back when it was still pretty cold so now when it’s warmer – I can start wearing it. And I’m so happy for that! It has the perfect fit, fabric and color :) Anyway, we just got to Varberg!! We are here cause André are going a match tomorrow – GAH! I’m so excited but at the same time scared haha. He hasn’t done a match ( thai boxing ) in like 5 years. Since we started seeing each other. So yeah, I’m nervous but I hope he wins!
  So we just arrived to his parents and have just eaten dinner and are waiting for my fav thing.. COFFEE!!! Haha. Well, time for coffee and then chill/rest on the sofa. Malin ( Andrés mom ) made the most delicious veggie lasagna with haloumi.. damn. I ate so much so now my stomach is full haha. Ate like a ton of watermelon after too soo..

  Speaking of watermelon. I have some obsessions when it comes to food. And whenever I have an obsession I eat it like everyday until I can’t even stand it haha. So atm I have three things I’m obsessed with ( besides sparkling water and coffee – those things you can’t get tired of ever). Those are: Watermelon, kvarg(protein yoghurt) with seeds and dried fruit/fresh fruit and pomengrate. Not together , but separately haha. So I kind of eat all of these things every day haha. How about you? Got any obsessions? LET ME KNOW!!!

  __________________________________________________________

  En liten look jag glömt visa er! Köpte den här trenchen när det var kallt i Sverige men nu när vädret blivit bättre och varmare – så kan jag äntligen bära den. Och det är jag ack så glad för! Den har den perfekta formen, tyget och färgen :) Men men, vi kom. nyss till Varberg!! Vi är här för att André ska gå match imorgon – GAAAH!! Jag är så pepp men så nervlös med haha. Han har inte gått match på typ 5 år nu ( thaiboxning). Typ sen vi började träffas. Så ja, jag är så nervös men pepp! Hoppas han vinner! så vi kom precis till hans päron och har precis käkat mat och inväntar nu de bästa… KAFFE!!! haha, Ja, dags för kaffe och sen skapa på soffan. Malin gjorde sjukaste veggielasagnen med halloumi.. shit alltså. Jag åt så sjukt mycket och nu är jag så mätt.. tryckte massa vattenmelon efter med så..

  På tal om vattenmelon. Jag har en del grejer jag är två besatt i när det kommer till mat. Och när jag blir besatt i något sådär så äter jag de liksom varje dag i flera veckor innan jag typ inte ens kan titta på de längre eller äta de haha. Just nu är jag besatt av tre saker ( förutom bubbelvatten och kaffe – det kan man aldrig tröttna på). Det är: Vattenmelon, kvarg med frön och torkad frukt eller färsk frukt samt granatäpple. Inte ihop men var för sig. Så jag äter liksom detta varje dag haha. Hur är ni? Har ni nått ni är besatta av? JAG VILL VETA!!!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Trench coat”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Haha är likadan! Blir så besatt av saker i olika perioder.. kallades ägg-Linnéa ett tag när jag var beroende av kokta ägg. Fint smeknamn😅 denna tidens beroende: blomkålspizza och savoykål i ugn med soja och vitlöksklyfta. (Var för sig)

   Reply
  • Haha vad kul!!! Ägg-Linnea! jag dör! Nä kanske inte roligaste .. men men! Savoykål i ugn är ju liiiivet dock! kram

   Reply
  • smoothies!! och wasabinötter. alltså ä-l-s-k-a-r. hahah det sjuka är att jag hatar senap. men älskar wasabinötter.
   åt när jag var i fjällen i vintras och ba OMG så gött. har fortfarande hang up på det. Smoothie för mig är som Kaffe för dig, can’t get enough!!

   Reply
  • åh ja! jag tål ju inte nötter men jag äter torkade ärtor med wasabismak och de är med pissgott haha! Ja men smoothie är ju alltid nice så jag klandrar dig inte haha! :_D

   Reply
  • Haha, I feel you! Når jeg var gravid for et år siden spiste jeg vannmelon HVER DAG i 1-2 måneder før sønnen min ble født. Husker jeg ikke helt feil spiste jeg 6 vannmeloner tilsammen, haha! Ble aldri lei da ;-)

   Jeg digger det lange håret ditt og det kler deg veldig bra – men på bildene her ser man at du hadde vært SÅÅ fin med kort hår! God helg :-) <3

   Reply
  • Men det är ju så gott!!!! Vattenmelon i mitt hjäääärta! haha. Jäklar!! De är en del vattenmelon haha :D nej men man tröttnar faktist aldrig på de!

   Åh vad fin du är – tack! hade ju såhär kort för några år sen! ääääälskade det! Men nu är mitt hår så långt och fint så vågar inte klippa det-kommer ångra mig haha! KRAM <3

   Reply
  • Fint

   Reply
  • tack!! <3

   Reply
  • Snyggt! Jag är totalt besatt av citrusfrukter, vindruvor och glassen Top Hat, äter HUR mycket som helst av det haha, det är ju så jäkla gott så man kan ju inte sluta😂

   Reply
  • Sant? haha :) älskart!! <3

   Reply