Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:07 | May 19, 2019

  I’m back! Bootcamp coming up!

   

  MARBELLA BOOTCAMP – SNAPS FROM 2016, 2017 & 2018

   

  GAH! I’m so excited to be back at Marbella Fitness Camp with Fightbox again!! I’ve been to this bootcamp since 2016 så it’s kind of special to me. It’s all about being relaxed with focus on working out, eating good food and chill. LOVING IT! These pictures are a mix from previous years. Tomorrow we are kicking off with the workouts! We got here earlier today and created everyone, had dinner and went through the schedule of the week. I’m actually extra excited cause I’m going to be holding a class with focus on legs and butt!! I’m very nervous cause I’ve never done that before but I hope that everything will work out fine! What do you think? Will I be OK haha? Keep your fingers crossed for me!!

  Time for me to sleep so I’m fresh for tomorrow when everything starts!! Talk to you tomorrow again. LOVE YOU!
  PS. Watch my YOUTUBE video from this bootcamp last year HERE!

  __________________________________________

  GAH! Så vi är tillbaka på Marbella Fitness Camp med Fightbox och jag är så sjukt peppad!! Jag har ju åkt på detta bootcamp hit ända sen 2016 så det är liksom lite speciellt för mig att vara här. Det är bara totalt avslappnat med fokus på träning, äta bra mat och att slappa. ÄLSKAR DET! Dessa bilder är en mix från alla år jag varit här. Imorgon kickar bootcampet igång! Vi kom hit tidigare idag och välkomnade alla, käkade middag och gick igenom veckan. Jag är faktist extra-pepp på denna vecka eftersom jag ska få hålla i ett pass med fokus på ben och rumpa!! Jag är rätt så nervös eftersom jag aldrig hålla pass innan men jag hoppas innerligt att de ska gå bra! Hur tror ni jag kommer klara de? Håll gärna tummar o tår för mig!!

  Dags för mig att sova så jag är pigg inför imorgon när allt kickar igång!! Vi hörs imorgon igen. LOVE YOU!
  PS. Kolla gärna in min YOUTUBE från förra årets bootcamp HÄR!

   


  2 kommentarer  2 kommentarer om “I’m back! Bootcamp coming up!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • snälla skriv ett inlägg eller gör en vlogg om din hur din fitness journey genom livet har varit, känns som det skedde på en natt och BAAM så fick du ABS och blev sjukt vältränad. Fattar att det ligger mycket tid bakom men är bara intresserad av att höra! :)
   Stor kram

   Reply
  • Det kommer! Och nej, det skedde verkligen inte över en natt haha – de är därför jag vill göra en video :) jag har hållt på i två år! så sjukt haha. Men de kommer! puss bästa

   Reply