Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:11 | May 27, 2019

  A week full of joy

   

  FIGHTBOX BOOTCAMP IN MARBELLA

   

  Damn, I don’t know where to start.. well, I guess you’ve noticed I’ve been all up in just having the best time ever! I’ve been – like I wrote under here – to a bootcamp in Marbella with Fightbox and actually its’ just been too good so I’ve been so focused on living life, working out, cozy evening with all my new friends and just feeling.. HARMONY. It’s been such an amazing week. I always look forward to this week every year since I feel like this week is actually the only week I’m able to just be and go on vacation for real. WOW, it’s been so magical I can’t even describe.. seriously. You kind of need to experience it yourself to understand what I mean. But – back to routines again! I have loads of photos for you! Starting of with these ones from all our workouts and cozy nights!! Pictures from our first days in Marbella are coming soon, from Michelles birthday and some outfits ♥

  _________________________________________________

  Jäklar, vet inte jag jag ska börja.. jag har ju, som ni kanske märkt, levt mitt bästa liv på länge denna vecka! det har varit så sjukt jävla magiskt. Jag har som jag skrev nedan varit i Marbella på bootcamp med Fightbox och de har varit så jäkla bra att jag bara fokuserat på att leva, njuta, träna och hänga med mina vänner på de mysiga kvällarna.. ren HARMONI. Det har varit.. wow alltså! Jag ser alltid fram emot denna vecka varje år just av det skälet att de känns som de är den enda veckan på året jag faktist kopplar av, är ledig på riktigt och får ha lite “semester”. Det går inte att beskriva.. man måste nästan vara med på bootcampet för att fatta! jag har iallafall massor av bilder till er som ni ska få! Vi börjar med dessa från träningen och våra mysiga kvällar så kommer mer från Michelles födelsedag, de första dagarna i Marbella och lite outfits med ♥


  8 kommentarer  8 kommentarer om “A week full of joy”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här