Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:39 | May 30, 2019

  Michelle’s birthday

  HAPPY B-DAY MICHELLE

   

  On our trip to Marbella, Michelle turned 29(!!) so I decided to take her to Puro Beach club for the day to celebrate her! So me, Michelle, André & Emil went after our workout to this amazing place and stayed here for a couple of hours. Such a great day!! Later on that day we went to OCCO and had dinner. Lebanese place that Janni’s father is a part of – YUMMIE! The food was amazing!

  _____________________________________

  På våran tripp i Marbella så fyllde Michelle 29(!!) år så jag bestämde mig för att ta med henne till Puro Beach club för att fira henne! Så jag, Michelle, André och Emil stack dit efter vårt träningspass och hängde där under resten av dagen. Så mysig dag! Senare på kvällen stack vi dessutom till OCCO och käkade middag. Libanesiskt ställe som Jannis pappa har – MUMS! Så god mat!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Michelle’s birthday”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Drack ni libanesiskt kaffe efter maten? Härligt att fira 29 vid en pool!

   Reply
  • Nej de gjorde vi inte :( får testa det nästa gång!! ja jätte!

   Reply
  • Gud så underbart det ser ut!! ^^

   Reply
  • MAGISKT!! <3

   Reply
  • Wow sån jäkla BOOOOMB du är! 💥💥💥💥💣 Sjukt snygg är du angelica och du verkar så genuin! Och även din vän Michelle (grattis till henne förresten!). Jag har en fråga… Du som tränar så ofta och ser väldigt vältränad ut, äter du enligt något speciellt kosta hemma? Eller, jag ser ju på Instagram och bloggen att du inte verkar göra det (så skönt!) men samtidigt, hur kan du bygga muskler och få dem att se så tydliga och bra ut om du inte gör det? Att gå ner i vikt och så det förstår jag att du ändå gör om du tränar på ett sånt sätt men liksom bygga muskler!!! Då måste man väl äta sjuuukt mycket kalorier medan man tränar? Har du gjort så innan och nu bara håller formen eller liksom huur? Tell us angelica 😘😆💥❤️

   Reply
  • MEN!! fina du ❤️ glad jag blir, tack!! åh! och Michelle tackar för gratulationen!!
   Ang kosten: Jag äter ALLT! Jag varken tror eller vill äta någon diet eller att man säger “det där får du inte äta”. Jag tror inte på att sånt håller i längden eller att de är nyttigt för en. Jag vill hålla en plan som liksom går att leva efter och som gör de lätt att hålla vid liv liksom – även samma sak med träningen. Men man får bara vara smart liksom! De är allt jag ändrat på. Jag äter pizza, hamburgare osv – men inte varje dag. All mat är ingen fara i små mängder! Att äta pizza en gång i månaden gör liksom inget – däremot om man äter de flera gånger i veckan .. ja de kanske inte är asbra. Jag försöker att äta nyttigt, hemmalagat och BRA mat på vardagarna och sen på lördagen eller söndagen unnar jag mig lite. Jag väljer tex lättmjölk istället för den röda mjölken, dom smakar ju ändå typ samma. Samma sak med yoghurt – jag väljer kvarg med 0,2 fetthalt och utan socker istället för en yoghurt med högre fetthalt och massa tillsatt socker. färsk frukt istället för torkad frukt eller godis osv. De handlar om de små grejer liksom. Men några stora uppoffringar gör jag absolut inte! Men de hjälper en massor att tänka lite smartare :) Livet är alldeles för kort för att räkna massa kalorier, hetsa kring maten, “säga nej” till saker osv. Det handlar bara om att tänka rätt och om BALANS! :) ❤️

   Reply
  • Shiiit så nice! :)

   Reply
  • Skitnice!!!

   Reply