Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:36 | June 12, 2019

  My dreamy weekend

  FRIDAY

  Me and my dad ♥ I went over to him and his friend for barbecue! I’m so happy my dad hang out more in Stockholm atm!
  /Jag och min pappa ♥ Jag stack över till honom och hans kompis och grillade! Så glad att hänga mer med min pappa nu när han är mycket i Sthlm!

   

  1.If I’m obsessed with plum tomatoes? Well yes.. haha 2. Mosquitos tend to like me a lot..
  /1.Om jag är besatt i plommontomater? Ja de kan man väl säga.. 2. Myggen gillar mig rätt så mycket..

   

  1. Poooooose! Love this sweater – it’s from Urban Outfitters btw! 2. Summer nights ♥
  /1.Poooose! Älskar den här tröjan – den är från Urban Outfitters! 2. Sommarkvällar ♥

   

  SATURDAY

  On Saturday morning I went to Sessan to go sunbathing ans swimming ( well, She and Minou went in.. I stayed at the bridge looking at them haha)
  / På lördagsmorgonen drog jag till Sessan för solning och bad ( eller ja, jag stod ju faktist bara på bryggan och kollade på haha)

  1.Me and Minou! She really wanted my watermelon haha 2. Four melonaaaaaaas haha!
  /1.Jag och Minou! Hon ville verkligen åt min vattenmelon haha 2. Fyra meloooooner haha!

  1.Mami getting in! Can’t believe she only has 1 month left to go! And speaking of preggos: Kenza, it’s time for Bebor to come now! haha. 2. Minou ♥
  /1.Mammis påväg i! Kan inte fatta att du bara har 1 månad kvar! och på tal om preggos: Kenza, nu får Bebor komma haha! 2. Minou ♥

   

  Happu nugget right there!
  /Glad tjej här!

   

  Later on that evening me, Sessan, Minou and Johan went over to our friend Simon for barbecue!
  /Senare på kvällen stack jag, Sessan, Minou och Johan till vår kompis Simon för grillning!

   

  Simon showing off his “sauce” stash hahaha.. 
  /Simon visar upp sina “sås”alternativ haha

   

  Time for food!! Damn this was good!
  /Dags för käk!! Så jäkla gott!

   

  Me and my dear friend Simon ♥ I’ve known him since I was 12 and he is one of my closest friends!
  / Jag och min fina vän Simon ♥ Har känt han sen jag var 12 typ och han är en av mina närmsta vänner!

  The crew ♥ André was missing tho! He was still in NYC at this time
  / Gänget ♥ André saknades dock! Han var fortfarande i NYC under denna dag

   

  Hi babes! Summer is finally here and I had THE best weekend ever.. seriously. The weather was between 28-26 degrees celsius everyday and all I’ve done was to go swimming, sunbathing, barbecue and having fun with my friends! Damn I’m so happy summer is FINALLY HERE!! Well I snapped some photos during my weekend as you can see above. I hope there is more days/evenings like this. Can’t wait until July when André and I are away for three weeks in Sweden. Visby, Linköping and Varberg ♥ I want to spend more time in Sweden now and I just can’t wait for that!

  Anyway today I have work on my schedule – I’ve been sitting here since 08 this morning! I’m heading into town soon for a leg/butt workout followed by getting waxed.. ugh. it hurts like hell haha! After that I need to go home, work a bit more and then get ready for tonight :) I have two events – Carlings and a HOSS X NAKD event! What are your plans for tonight?

  _______________________________________

  Hej hjärtan! Sommaren är äntligen här och jag hade BÄSTA helgen.. seriöst. Vädret har ju varit magsikt med 28-26 grader varmt alla dagar och allt jag gjort är att badat, solat, grillat och hängt med vänner! Jäkalr vad glad jag är att sommaren ÄNTLIGEN är här!! Tog lite bilder med från helgen som ni kan se ovan. Hoppas att de blir massor av sånna här dagar/kvällar framöver. Längtar så sjukt mycket till Juli när jag och André ska iväg i tre veckor runtom Sverige. Visby, Linköping och Varberg ♥ Jag vill verkligen spendera mer tid i Sverige framöver!

  Idag har jag massa jobb på schemat – har suttit är framför datorn sen 08 och jobbat! Snart ska jag in mot stan för att träna.. ben och rumpa! Följt av att jag ska vaxa mig.. ugh. Gör så satans ont haha! Efter det ska jag hem, jobba lite till och sen fixa mig för kvällens event :) Jag har två – Carlings och HOSS X NAKD! Vad har ni för planer ikväll?


  5 kommentarer  5 kommentarer om “My dreamy weekend”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här