Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:43 | June 26, 2019

  Wednesday

   

  CREDIT & ADLINKS:_JACKET FROM ASOS, HERE_CYKLE SHORTS, HERE_SUNGLASSES FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM PLT, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL_JEWLWERY..COMING SOON_

   

  So, my camera died when we were about to take these outfit photos so I ended up taking these with my iPhone instead! Not the quality my camera gives but HEY, I was pretty surprised they turned out as good as they did – right?? Well anyway – this jacket is LIIIIIFE! Or all these kind of jeackets are life. Kind of living in them atm. Well I just got back from a full day! I started my morning with breakfast and then a workout with David :) After that I’ve just been working all day – shooting some content and collars with Emilio, planing som AWESOME upcoming stuff and then just laptop-work for some hours. I’m back home now and awaiting Andre! We are making pancakes tonight!! YEY!!

  _________________________________________________

  Så, min kamera dog när vi skulle knäppa av bilder på min look så jag fick ta dessa med min iPhone istället! Inte riktigt samma bra kvalité som min kamera men HEY, ändå rätt bra bilder för att vara mobilen – eller hur?? Men men – den här jackan är LIIIIVET! Eller ja, alla kavajer som ser ut såhär är livet. Lever typ i dessa typer av kavajer atm. Kom precis hem efter en heldag! Började morgonen med frukost följt av träningspass med David :) Efter det så har jag bara jobbat hela dagen – fotat content samt samarbeten med Emilio, planerat en SJUKT rolig grej och sen suttit och jobbat framför laptopen i ett par timmar. Nu är jag som sagt hemma igen och väntar på André! Vi ska göra pannkakor!! YEY!!

   


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Wednesday”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gud vad bra smak du har. Skorna är så grymt fina!

   Reply
  • Men åh tack!!

   Reply
  • Vad fin grön nyans på kappan. Det bryter jättefint mot ditt hår. :)

   Reply
  • Tack finis!! :) <3

   Reply
  • Hej Angelica,

   Undrar om du har kvar din fina klänning av Elin Kling x H&M och kanske vill sälja den? Söker med ljus och lykta inför bröllop nästa vecka. Hjälp! ❤️

   Reply
  • Heej!

   Åh jag är osäker om jag har de :( Nu är de nog försent ändå? Hittade du den?? KRAM <3

   Reply