Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:36 | July 23, 2019

  Style Swap med Alexandra Nilsson

   

  DON’T FORGET SO SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE HERE

   

  So, I teamed up with Alexandra Nilsson for my vlog last week! We decided to do it in Swedish since both of us speaks Swedish – and yes I know, there isn’t any subs YET! I’m working on it as we speak but yeah, DAMN it takes time haha. And it’s soooo hard! But I’m doing my best and it’s on it’s way so just wait! ANYWAY, we did a style swap and it was so much fun!! Haha. I’ve decided to do 2 English vlogs a month and 2 Swedish ones ( with subs) a month. It’s so much easier for me to speak Swedish and actually “be me” in my own language. But, subs will be there from the beginning – I promise you! New vlog coming up today tho – AN ENGLISH ONE!

  _______________________________________

  Så, jag teamade upp med Alexandra Nilsson för förra veckans vlogg! Vi bestämde oss för att köra på svenska denna gång eftersom vi båda pratar svenska – och jag vet, det är inga subs på. Men det kommer! Sitter med det as we speak! Men det är SÅ SVÅRT och tar sån sjuk tid!! Men jag gör mitt bästa! Vi körde iaf på en style Swap och de var så kul! haha. Jag kommer köra på två engelsktalande vloggar i månaden och 2 svensktalande i månaden ( med subs). Det är så mycket enklare för mig att vara “mig själv” mer när jag snackar svenska. Men subtitles kommer från och med nu finnas på alla dom – jag lovar! Ny vlogg kommer faktist upp idag – ENGELSK!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Style Swap med Alexandra Nilsson”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Looking forward to the English vlogs and such a cool idea the style swap between Alexandra and you!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • YES! Just posted a English one yesterday :) thanks love!

   Reply
  • Älskar vloggen! <3

   Reply
  • TACK!! <3

   Reply
  • Måste kännas lite rörigt för er att blanda svenska och engelska, men det blir nog jättebra :)

   Reply
  • Nej de tycker jag inte! de kommer engelska subs på de svenska så alla kommer förstå :) de är bara för att de är många som vill ha svenska – men jag kan inte köra bara det för då blir de flesta av mina följare ( som är från andra länder) lite ledsen kanske. KÄRLEK!

   Reply