Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:37 | August 4, 2019

  Safira by Angelica Blick

  safira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blick

  SAFIRA BY ANGELICA BLICK
  #SAFIRABYANGELICABLICK
  PHOTOS BY CLARA MORBERG

   

  OMG, OMG, OMG! The date is just getting closer and closer towards my collection being released! I can’t believe it! And I’m getting soooooo eager to show you MORE of the collection!! These pieces are ( like I’ve said before) just a small part of the entire collection. But some of my favs! But.. hhaha all the pieces are my fav tho hahaha! I’m so excited to see and hear what you guys think too and if you like it!! WAH!

  The collection will be released 27th of August at Safira.com and it’s available WORLD WIDE(!!)  too! HOW DOPE IS THAT?!
  Almost everything will be available in both real silver and gold plated twice in 24k gold ♥

  AND HEY! Sign up HERE to be able to get more info about my collection & better sneak peeks. ALSO! If you sign up you’ll be VIP and able to purchase my collection 1 hour before everyone else to be sure to get the pieces you want!! This collection is LIMITED and there will only be one drop and if stuff is sold out, it’s sold out. So don’t forget to sign up guys! LOVE YOU and thank you all for your support! you the best!

  __________________________________________

  OMG, OMG, OMG! Datumet för releasen närmar sig mer och mer! Jag kan inte fatta det! Jag börjar bli såååå ivrig att få visa er HELA kollektionen!! Dessa bilder och smycken  är ( som jag sagt förut ) bara en liten del av allt. Dessa är några av mina favoriter! Men.. de är i och för sig alla smycken i kollektionen hahahah! Jag är så taggad på att få höra vad ni tycker om alla smycken! WAH!

  Kollektionen släpps den 27:e Augusti på Safira.com och är tillgänglig WORLD WIDE(!!) också! HUR FETT ÄR DET?!
  Nästan alla smycken kommer finnas tillgängliga i både äkta silver och guldplätterat två gånger i 24k guld ♥

  OCH HÖRRNI! Signa upp er HÄR för att få mer info om kollektionen & bättre bilder. OCH! Om ni signar upp er så blir ni VIP och kan köpa min kollektion 1 timma före alla andra så ni är säkra på att ni får tag i de smycken ni vill ha! Denna kollektion är LIMITERAD och kommer enbart släppas vid detta tillfälle, så om något blir utsålt så är det utsålt. Så glöm INTE att skriva upp er! LOVE YOU och tack för all er support! Ni är bäst!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Safira by Angelica Blick”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow så vackra smycken, love it! <3

   Reply
  • TACK!! <3

   Reply
  • Very beautiful pieces!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • THANK YOU SO MUCH ❤️

   Reply
  • Så fina!!! Behöver man hål i öronen för örhängena högre upp eller är de cuffs?

   Reply
  • Tack!! Nej inte för dom – de är earmuffs ❤️😍

   Reply
  • WOW!! längtar som faaaan jag som älskar guld och behöver nya smycken !!!!! grym är du angelica , blir så glad när kvinnor tar sig långt i livet . Har följt din blogg sen 2010 ungefär och ser faktiskt upp till dig , du är en inspirerande stark kvinna. fortsätt så!!

   en fråga bara jag har köpt en skjort oversize klänning ( vit) från nelly, undrar du hur du hade bärt den ? jag tänkte med dr maretns , liten väska/ryggsäck , röda läppar och beach waves, eller slavig mittben hästsvans. men alltid kul att höra andras tips :D

   Reply
  • åh avd glad jag blir!!! yeY!TACK! Men åh – dina ord, jag blir verkligen såååå rörd!

   Ja men de är ju svinsnyggt! Så hade jag med kört på! Annars svarta klackar, stram bulle i nacken, massa smycken, skinnjacka ( oversize) och en magväska. en sån skjorta kan man ju bära på såååå många vis! KÄRLEK

   Reply
  • I love the collection and your nails are really on point!
   xx
   Claudia
   http://www.trendenciesblog.com

   Reply
  • THANK YOU SO MUCH ❤️

   Reply
  • https://www.mixcloud.com/Lunnil/august-2019/ Cool mix 😍

   Reply
  • Love the way you look!!!

   Ann

   Reply