Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:20 | August 16, 2019

  Just some me time

  Hi babes! Now it’s been a while since I wrote here ( besides the Safira posts ).  After months and months of really hard work and actually years of not really having a real “vacation” I decided I really needed some time just for myself, my boyfriend and my family/friends. Just to let go of all the must, work, and have-to. It’s not that I feel like my blog or social media is a “have-to” or something that’s not fun ( don’t get me wrong, I love my job like crazy). But I just felt that after so many years of always being ONLINE I just needed to be a bit more OFFLINE. I just needed time to just focus on the present time and my family/friends. To wake up whenever I want, to actually have a real vacation – cause I’ve never had that in like 8 years. So I decided to just go a bit more with the flow, be more present and don’t have ny must-do’s during this period of time. And that’s why my blog has been an empty echo over this summer. I saw that many of my fellow colleauges also took a little break and I think it’s so healthy to just check out and check in sometimes. You feeling me?One other good thing with that is that – after being “away” for a bit makes my brain filled with inspiration, itching in my fingers to get back to work and being creative.

  But yeah, what have I’ve been up to these past few weeks then? Well, SO MUCH STUFF has happened! And now I want to share with you my summer in this post to let you know what I’ve been doing this summer. It’s been a GREAT SUMMER but damn I’m happy to be back here, with routines and to YOU ♥

  It all started with me and André going to Gotland! We started our vacation with actually going there with a bunch of friends for 3 days of “Stockholm week” in Visby before our real vacay started. Everyone else left back to Stockholm after 3 days of party but me and André stayed an entire week just exploring Gotland.

  ___________________________________

  Hej hjärtan! Nu var det ett tag sedan jag skrev här ( bortsett från Safira posterna). Efter månader och månader med ganska intensivt jobb och faktist år av att inte riktigt ha fullt ut “semester” så bestämde jag mig för att fokusera denna sommar på mig själv, min pojkvän och familj/vänner. Bara att släppa alla måsten, jobb och saker-jag-måste-göra. Det är inte de att min blogg eller sociala medier är nått “måste” eller jobbigt för mig, så missuppfatta mig inte ( jag älskar mitt jobb helt sjukt mycket och skulle inte byta bort de mot nått annat). Men jag kände att efter så många år av att alltid vara ONLINE att jag behövde blir mer OFFLINE för ett tag. Jag behövde tid att foskuera på nuet och att som skedde i det nuet med familj och vänner. Att vakna upp när man vill, inte ha några måsten och bara få ha riktigt semester – för jag har inte haft det på 8 år. Så jag körde på de och lät mig mer go with the flow under denna sommar, vara mer i nuet och slappna av lite. Och de är därför det ekat tomt här inne. Jag såg att många av mina influenser-kollegor också tog en break och jag tror att de är så hälsosamt att göra det ibland. Bara att checka out och checka in. Förstår ni vad jag menar? En till bra sak med att vara ledig är att efter denna period så fylls ( iaf min) hjärna på med såååå mycket inspiration och det kliar i fingrarna att få komma tillbaka till jobb och att vara kreativ igen.

  Men ja, vad har jag då hållt på med dessa veckor? Ja ni, SÅ MYCKET HAR HÄNT! och nu tänkte jag dela med mig av min sommar till er i denna post så ni ska få en inblick i avd jag pysslat med. Det har varit en helt MAGISK SOMMAR men jävlar vad jag är peppad på att vara tillbaka till rutiner och till ER ♥

  Jag och André började våran semester med att åka till Gotland! Det hela började med att vi åkte dit med ett gäng vänner för att fira “Stockholms veckan” i Visby i 3 dagar innan vår riktigt semester började. Alla andra åkte hem efter 3 dagars festande men jag och André stannade kvar en hel vecka bara för att njuta och åka runt på Gotland.

   

  GOTLAND

  Visby 2019Visby kallis 2019

  Tongue out! Haha. Well I guess that’s my thing or something.. ANYWAY! We had some kick-ass days with our friends. Day parties, brunches, dinners, more party. The weather wasn’t on our side tho but we had a great time anyway!
  / Tungan ut! Haha. Ja, de är väl min grej förmodar jag.. MEN! Vi hade iallafall tre sjukt roliga dagar med våra vänner. Dagsfester, bruncher, middagar mer fest sov. Vädret var inte riktigt på vår sida men vi hade skitkul ändå!

  So after a couple of days having out with our friends, they went back to Stockholm and we started exploring Gotland! We rented a car from our friend and went directly over to Fårö. I’ve always wanted to see it and I’m so happy that we went :) such a cute and beautiful place. We started with some lunch at Creperie Tati.
  / Så efter ett par dagar med våra vänner så åkte dom hem och vi började äventyra på Gotland! Vi hyrde en bil av en vän och stack direkt till Fårö. Jag har alltid velat så de så är så glad att vi åkte dit :) så himla himla fint. Vi började med lunch på Creperie Tati.

  ADLINKS: DRESS FROM URBAN OUTFITTERS, SIMILAR HERE 
  SHOES OLD FROM ALEXANDER WANG, SIMILAR HERE
  SUNGLASSES FROM ASOS, HERE
  BAG FROM FENDI
  JACKET IS VINTAGE

  Have you ever been there? It’s such a cute place! A bit of a long wait to order the food but it was worth it. It’s a creperie where you can order both food-crepes and dessert-crepes. We just had to order 4 different ones to share .. haha A BIT TOO MUCH FOOD tho. So don’t do that. 2 is enough to share for sure cause they are big!
  / Har ni varit där? Så gulligt ställe! En ganska lång kö för att beställa mat men värt de. Det är ett creperie som du kan beställa både matigare crepes och efterrätts-crepes. Vi körde på 4 olika att dela på.. haha LITE VÄL MYCKET mat kan man säga. Så gör inte de. 2 att dela på räcker för dom är sjukt stora!

  Then it was time to find a beach! Norsta Auren! We heard that beach would be the most beautiful and calm. Well I can understand why now haha.. cause it’s seriously so HARD to even find it/get there. André made me walk 45 minuts just straight into the woods hahah. I was so angry haha. But then we finally found it!
  / Sen var det dags att hitta stranden! Norsta Auren! Vi hade hört att den skulle vara finast och lugnast. Ja, jag förstår varför nu haha.. för den var fan omöjlig att både hitta och ta sig till. André tvingade in mig i skogen i 45 minuter haha. Jag var så arg haha. Men tillslut kom vi fram!

  After staying in the sun a bit we drove around Fårö, had some coffee with friends and visited the rauks. Damn it was pretty! Never seen it before.
  Haha funny facts about this photo: My shirt flew open in the wind and I flashed my titts infront of some tourists hahahah.
  /Efter att ha slappat i solen en stund åkte vi mest runt Fårö, drack kaffe med lite vänner och besökte raukarna. Så fint! Aldrig sett det tidigare.
  Haha rolig fakta om bilden: Min skjorta flög upp i vinden och jag falsade hela tutten för ett gäng turister hahahah.

  As a finisher to our day, André had booked a table at Fårögården for dinner. We just sat there, enjoying life, the food and each other. Stoped by the beach closer to the restaurant and had a stroll before going back to Visby. This day was just.. wow.
  /Som avslut på dagen hade Andre bokad bord på Förågörden för middag. Vi satt bara där och njöt av omgivningen, maten och varandra. Vi stannade förbi en strand nära restaurangen med innan vi begav oss tillbaka till Visby. Den här dagen var.. wow.

  The following days of our vacay at Gotland we just explored, ate good food, went to the beach, chilled at our hotel, went to the gym, ate some more..before…..
  /Följande dagar av vår semester på Gotland så utforskade vi mest, åt mat, var på stranden, chillade på hotellet, var på gymmet, åt mer mat osv.. innan….

  ….my clumpsy ass was in an bicycle accident… I was on my way home after the gym and suddenly in a step slope I bumped into a rock and only pushed the front brakes, making me flyyyyyyyyyy like a bird over the steering wheel, hitting my head first in the pavement. I wasn’t wearing any helmet ( I will forever wear a helmet after this accident). So I got to the emergency and I was in great pain. LUCKILY I had guardian angels with me cause I got away with only some bruises on my legs and a sore body. But nothing was broken or injured badly. The doctors where actually in chock that I wasn’t more bruised up than I was. I was so lucky ♥
  / … mitt klumpiga arsle var med om en cykelolycka… jag var påväg hem från gymmet när jag plötsligt, i en backe, körde på en sten och bromsade enbart med frambromsen, vilket gjorde att jag flööööööög som en fågel över styret och ner med huvudet först i asfalten. Jag bar ingen hjälp (kommer förfallotid bära hjälm efter detta). Så tillslut kom jag till akuten med så sjukt ont överallt. SOM TUR VAR hade jag skyddsänglar den dagen för jag var helt intakt och “oskadd” förutom mina skrapsår på knäna och såklart ont i kroppen. Men inget var brutet eller inget allvarligt hade hänt med mig. Till och med läkarna var i chock att jag klarat mig så lindrigt. Jag hade sån sjuk tur ♥

  The last two days after the accident we just  chilled. I was in a lot of pain the next few days and I had to rest my head after that hard fall so we just took it very easy.
  /De två kommande dagarna efter olyckan så slappade vi bara. Jag hade rätt ont de kommande dagarna och läkaren sa att jag skulle vila huvudet efter den hårda smällen, så vi softade mest bara då.

  After Gotland we went back to Stockholm for 1 day to just get some laundry done, re-pack our bags and I hung out with my dad before taking the train down to Varberg!
  / Efter Gotland så stack vi tillbaka till Stockholm för 1 dag bara för att tvätta, packa om och hänga lite med min farsa innan vi tog tåget ner till Varberg!

   

  VARBERG

  BUCKET HAT FROM URBAN OUTFITTERS, SIMILAR HERE
  TOP FROM URBAN OUTFITTERS, SIMIALR HERE
  JEANS FROM GINA TRICOT, HERE

  Varberg! Gah I love this place. André are born and raised here and his parents live here so we go here for at least a week every summer. We started our week with going to pick our own strawberries!! How cozy?! I was actually a master I got to say and picked TONS haha. We used the strawberries to first of eat them as they are but also to make jam. YUMMIE!
  /Varberg! Åh vad jag älskar detta ställe. André är ju född här och hans päron bor här så vi är här minst en vecka under sommaren. Vi började vår vistelse med att plocka våra egna jordgubbar!! Hur mysigt?! Jag var fan duktig haha och plockade MASSOR haha.
  Vi använde dessa till att bara äta dom samt till en sylt. MUMS!

  and DAMN, the weather was AH-MAZING during our week in Varberg! We had like 27-33 degrees celsius every day and the nights were so warm! We stayed mostly at the beach, barbecued, hung out at the porch, met up with friends, took midnight swims and so on.
  / Och JÄKLAR, vilket väder vi fick! MAGISKT! Vi hade 27-33 grader varmt varje varje dag och kvällarna var helt ljumna! Vi hängde mest på stranden, grillade, slappade på verandan, hängde med kompisar, tog nattdop osv.

  This evening was one of the best this summer. It was one of the warmest days and it wasn’t too windy either. So we made a picknick and went down to the beach ( första vik ) and watched the sunset, ate food, took a evening swim and drank wine. GAH, SUMMER NIGHTS IN MY HEART!
  /Den här kvällen var en utav sommarens bästa. Det var en av de absolut varmaste dagarna och de var inte så blåsigt heller. Så vi gjorde picknick och stack till stranden ( första vik) och såg solnedgången, åt mat, kvällsbadade och drack vin. GAH, SOMMARKVÄLLAR I MITT HJÄRTA!

  AAAAAND I rode the motorcycle ofc! BEST FEELING!
  /OOOOCH jag åkte motorcykel såklart! BÄSTA KÄNSLAN!

  On one of the last evenings we went out to the countryside to Pelle’s brothers & family’s house and barbecued, cuddled with all their animals and sat there the entire night. So cozy!
  / På  en av sista kvällarna så var vi ute på landet hos Pelles bror och familjs hus och grillade, myste med alla deras djur och var kvar där tills sent in på småtimmarna. Så mysigt!

   

  LINKÖPING

  DRESS FROM NELLY, HERE

  Straight from Varberg to my hometown – LINKÖPING! We usually stay out at my grandpa’s countryside ( which is a paradise ) but this time I wanted to show André more of Linköping so we started with old town and André thought it was soooo cozy! Which it is!
  /Direkt från Varberg till min hemstad – LINKÖPING! Vi brukar alltid åka ut till min morfars hus och bo ( som är ett paradis) men denna gång ville jag visa André lite mer av Linköping. Så vi började med Gamla Linköping och André tyckte de var så mysigt! Vilket de är!

   

  Then my brother and sister came over for barbecue ♥ we sat here and ate before we got eaten up by mosquitoes hahaha! 
  /Sen kom min bror och syster över för grill ♥ vi satt där och käkade innan vi sjöälva blev uppätna av mygg hahah!

   

  The rest of our stay we went to the beach in Sturefors, had dinner over at Christoffer & Jessicas place, visited my grandma ( Last picture!! Such a stunner), had dinner with my mom and Magnus and watched beautiful sunsets.
  / Under resterande tid i Linkan så hängde vi i Stureforsbadet, middag hos Chris & Jess, besökte min farmor ( sista bilden!! vilken babe), åt middag med min mamma och Magnus och såg fina solnedgångar.

   

  STOCKHOLM

  So for my last days of vacay we went back to Stockholm were I FINALLY got to meet both Nikola ( Kenzas son) for the first time, and also newly born Wilma ( Sessans daughter) ♥!!!! Both are adorable!! I also manage to FINALLY be home at Pride and walked Pride for the first time. Such a beautiful day filled with love!
  /
  Så för mina sista dagar av semester så åkte vi tillbaka till Stockholm och jag fick ÄNTLIGEN träffa både Nikola ( Kenzas son) för första gången och även nyfödda Wilma ( Sessans dotter) ♥!!!! Så fina båda två!! Jag lyckades ÄNTLIGEN vara hemma under Pride med så jag var med i tåget en stund. Sån vacker och fin dag fylld med kärlek!

   

  AAAAND THRE YOU HAVE IT! I still have pictures from way out west to show you but I figured I’ll do another post on that since that happened after my vacay and it a post by itself :) All I got to say is: I AHD THE BEST SUMMER/VACAY EVER!!

  _____________________________________

  OOOOCH DÄR HAR NI DET! Jag har fortfarande bilder från Way out west kvar att visa men de hände efter min semester och jag tänkte att de får en helt egen post istället :) Allt jag har att säga: JAG HADE VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR OCH SEMESTER!!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Just some me time”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken otur att skada sig på semestern :(

   Reply
  • Ja, de var lite otur – men är ändå glad och tacksam att de gick så bra som de gick! Kunde gått riktigt illa ❤️

   Reply
  • Hej! Behöver du en bra film att se såhär en fredagskväll? Kolla då in min blogg och kategorin serie/filmtips där det finns hur mycket bra tips som helst! <3

   Reply
  • ❤️❤️

   Reply
  • Oh, your photos are so beautiful and inspiring – just like you <3

   Reply
  • thank you <3<3<3

   Reply