Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:56 | August 18, 2019

  Safira by Angelica Blick

  safira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blick safira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blick

   

  #SafiraByAngelicaBlick
  Photos by Clara Morberg

   

  OMG!! I CAN FINALLY, FIIIIIINALLY SHOW YOU THE ENTIRE COLLECTION! WAH! I’m out of words actually! I’ve been longing for this day for such a long time – to be able to just release the picture for you to see so you can see all the pieces I’ve been working on for months and months. I have “two directions” in my collection – one more clean, chunky and very minimalistic and the other direction os focused on stars, the Milky Way, moons and so on.

  I’ve been very picky when it comes to my jewlery. Everything is in real silver and gold plated TWICE in 18-24k gold! I’ve been picky when it comes to design, finish, size and the total look + quality. I’ve decided every inch of the collection, piece by piece. I’ve really put my HEART and SOUL into this collection and I’m so proud and happy about the result. And I hope you guys love them as much as I do!!

  The collection is available 27th of August 19.00/7pm at SAFIRA.COM! BUT IF you sign up HERE you’ll become VIP and be able to buy the collection 1 hour ( 18.00 / 6pm ) before everyone else to be sure to get the pieces you want – YEY!!
  So don’t forget to sign up HERE!!

  CAN’T WAIT TO SEE AND SHARE YOU IN MY DESIGN!!
  TEAM #SAFIRABYANGELICABLICK

  ______________________________________________

  OMG!! JAG KAN ÄNTLIGEN, ÄÄÄÄNTLIGEN VISA ER HELA MIN KOLLEKTION! WAH! Jag är helt mållös! Jag har längtat så länge efter den här dagen – när jag äntligen kan visa er alla bilder och alla smycken från min kollektion! Det som jag jobbat på i månader och månader. Jag har två “riktningar” i min kollektion – en mer clean, chunky och minimalistisk sida och en som är med stjärnor, vintergatan, månar osv.

  Jag har varit sjukt petig med mina smycken. Allt är i äkta silver samt guldplätterat TVÅ GÅNGER i 18-24k guld! Jag har varit väldigt noga/petig med allt från design, finishen, storleken och hela looken av kollektionen + kvalité. Jag har verkligen fått bestämma varenda millimeter av mina smycken. Lagt ner mitt HJÄRTA och SJÄL och för de är jag så stolt och glad!!

  Kollektionen släpps den 27:e Augusti kl 19.00 på SAFIRA.COM! MEN om ni signar upp er HÄR så blir ni VIP och kan köpa kollektionen 1 timma ( 18.00 ) innan alla andra så ni får tag i det ni verkligen vill ha – YEY!!
  Så glöm inte att skriva upp er HÄR!!!

  LÄNGTAR SÅ ATT FÅ SE OCH DELA ER NÄR NI BÄR MIN DESIGN!!
  TEAM #SAFIRABYANGELICABLICK


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Safira by Angelica Blick”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här