Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:50 | August 19, 2019

  Sunflower fields

  solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige solrosfält i Sverige

   

  PICKING SUNFLOWERS IN VARBERG

   

  WOW! I’ve always wanted to pick sunflowers like this so I’m so happy when Malin found this place here in Varberg! We went there yesterday and picked 20 of them! The rain was pouring down but it didn’t stop us :) We celebrated Pelle ( Andrés father ) yesterday since he is turning 50 on Wednesday. So we picked some flowers for the celebration and the decor turned out so beautiful. Well, like I said: We celebrated Pelle yesterday with a big part of their family and friends. And now we waiting to get in the car that’s going to take us to Copenhagen before going to ITALY!! We are a big group both family and friends ( and my dad is also coming! ) going to Italy to continue the celebration. We’ll be there for 6 days before heading back to Stockholm again for eke and Eijas wedding ♥

  _________________________________________

  WOW! Jag har alltid velat plocka solrosor såhär på ett fält så när Malin hittade detta ställe i Varberg såg blev jag så glad! Vi stack dit igår och fick ihop 20 stycken blommor! Regnet öste ner men det stoppade inte oss :) Vi firade Pelle igår nämligen ( Andrés pappa) för han fyller 50 nu på onsdag. Så vi plockade inför detta och det blev verkligen så himla fint. Men men, som jag sa så firade vi Pelle igår med en stor del av familj och vänner. Och inatt åker vi till Köpenhamn för att sedan flyga till ITALIEN!! Vi är en stor del av familjen och en del vänner ( min pappa ska med också!) som åker dit och ska fortsätta firandet. Vi ska vara där i 6 dagar innan vi åker tillbaka hem för Zeke och Eijas bröllop ♥


  4 kommentarer  4 kommentarer om “Sunflower fields”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här