Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:31 | August 20, 2019

  Time for Autumn

  SHIRT DRESS, HERE / VINYL TROUSERS, HERE / HEELS, HERE

  JACKET, HERE / TSHIRT, HERE / SKIRT, HERE

  TOP, HERE / TROUSERS, HERE / BOOTS, HERE

  DRESS, HERE / BOOTS, HERE / DRESS, HERE

  HOODIE, HERE / TROUSERS, HERE / JACKET, HERE

  TSHIRT DRESS, HERE / JACKET, HERE / DRESS, HERE

   

  TIME FOR AUTUMN! Even tho I’m not super happy about that, I’m super stoked about fall fashion! but autumn is way to short .. cause then comes winter and I hate winter. Haha – who is with me on that one? I mean, I love winter when it’s FULL of snow, minus degrees and the sun is shining but mostly our winters doesn’t look like that haha. But, back to the subject! I’ve picked out some of my fav fall pieces here and I hope you like them just as much as me! Already ordered some of the stuff. YEY! Xx

  ________________________________________

  DAGS FÖR HÖST! Trots att jag inte är superglad för det så är jag så pepp på höstmodet! Men hösten är alldeles för kort, de är ju de .. för sen kommer vintern och jag hatar vintern haha. Vem håller med mig? Jag menar, jag älskar vintern när den är FULL av snö, minusgrader och strålande sol men så ser ju inte vintern ut här haha. Men tillbaka till ämnet! Jag har valt ut en del höstfavoriter och hoppas ni gillar dom lika mycket som jag! Jag har redan beställt en del av grejerna. YEY! Xx


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Time for Autumn”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här