Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:13 | August 25, 2019

  #safirabyangelicablick

   

  #SafiraByAngelicaBlick
  PHOTOS BY CLARA MORBERG

   

  GAH!GAH!!!!! I CAN’T BELIEVE ITS’ TWO DAYS LEFT!!! TWO!! How did time fly by so fast? Well my nerves are starting to get anxious right now and I’m just so overwhelmed! All the thoughts in my head and all the months, hours and days working on this is flashing through my mind! THE DAY is soon here and I can’t believe I’m actually going to release my own collection!

  Like I’ve said before: I’ve worked really hard on the pieces – every single one of them – and quality has been my main focus, right after getting the perfect design as well. I wanted this collection to be timeless and something you can wear years and years from now. I’ve been living in my own jewelry (duhhh obviously haha!) since the last sample was done and everything was settled. And I’ve NEVER gotten so much questions about where my jewelry is from, as I have with these!! I’m always answering so proudly ” My own design for Safira!!” haha.

  SO! COUNTDOWN HAS BEGUN!! TWO DAYS LEFT!! Have you marked your calendars?
  My collection will be available on the 27th of August at 19.00/7 pm on SAFIRA.COM!!!
  And if you sign up HERE you’ll be VIP an get to buy the collection at 18.oo/6pm already before everyone else!
  I’M SO HYPED!!!!!!!!!!

  ___________________________________________

  GAH!GAH!!!! JAG KAN INTE FATTA ATT DE BARA ÄR 2 DAGAR KVAR!! TVÅ!! Hur kunde tiden bara flyga iväg såhär? Ja mina nerver börjar göra sig påmind nu och jag börjar bli rätt så nervös och överväldigad! Alla tankar i huvudet på allt jobb jag gjort kring denna kollektion, alla månader, timmar och dagar av de bara rusar genom huvudet! DAGEN D är snart här och jag kan inte fatta att jag ska släppa min egna kollektion!

  Som jag sagt innan: Jag har jobbat så hårt med dessa pieces – allihopa – och kvalité har varit prio 1 tillsammans med designen också. Jag ville att den här kollektionen skulle kännas tidlös och att man kan fortsätta och bära dessa smycken år efter år. Jag har ju levt i mina smycken (duhhh såklart haha!) sen sista samplet kom och allt var klart. Jag har nog ALDRIG fått så mycket frågor vart mina smycken är ifrån som jag bär, som jag har med mina för Safira!! Jag svarar alltid stolt ” Min egna design för Safira!!” haha.

  SÅ! NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!! BARA TVÅ DAGAR KVAR!! Har ni markerat de i era kalendrar?
  Min kollektion släpps den 27e Augusti kl 19.00 på SAFIRA.COM!!!
  Och signar ni upp er HÄR så blir ni VIP och kan köpa kollektionen innan alla andra vid 18.00 redan!
  JAG ÄR SÅ PEPP!!!!!!!!


  2 kommentarer  2 kommentarer om “#safirabyangelicablick”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här