Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:00 | August 27, 2019

  My collection is out!

  safira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blicksafira by Angelica blick

   

  #SAFIRABYANGELICABLICK
  PHOTOS BY CLARA MORBERG

   

  OMG!!! WE ARE LIVE!!!! I CAN’T BELIEVE IT!!
  After months and months of hard work we are finally here  – LAUNCH DAY!!! AND THE COLLECTION IS OUT NOW – AVAILABLE TO SHOP!
  I couldn’t be happier!! I hope you guys are just as excited as I am! I’m just so happy about the result of this collection and I’m so proud of every piece. Just the way it should be! YEY!! Can’t wait to see you guys wear it! I will re-post you guys of my social medias ofc!! I’ll be so, so proud to see them on you! So don’t forget to tag #safirabyangelicablick so I can find you!! LOVE YOU ALL!

  PRESS HERE TO SHOP MY COLLECTION!

   

  _____________________________________________

  OMG!! VI ÄR LIVE!! JAG KAN INTE FATT DET!
  Efter månade och månader av hårt jobb så är dagen D här – LANSERINGEN!!! OCH KOLLEKTIONEN GÅR NU ATT SHOPPA!!
  Jag är så jäkla glad!! Jag hoppas ni gillar kollektionen och smyckena precis lika mycket som jag gör! Jag är så glad för resultatet av smyckena. Precis som de borde vara! YEY! Är så sjukt pepp på att få se er i min design! Jag kommer re-posta er såklart på mina sociala medier! Jag kommer vara så himla stolt av att se er bära mina grejer! Så glöm inte tagga #safirabyangelicablick så jag kan se er! LOVE YOU ALL!

  TRYCK HÄR FÖR ATT SHOPPA MIN KOLLEKTION!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “My collection is out!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här