Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:37 | September 18, 2019

  Orange blossom

  Alani KenzaAlani KenzaAlani KenzaAlani KenzaAlani KenzaAlani KenzaAlani Kenza

   

  LAUNCH FOR “ALANI”

   

  Today has been a great but fully booked day! I was supposed to go up early to workout at Fightbox but since we got back from Borås so damn late last night I had to sleep a bit more. Anyway, I started my morning with work on my laptop, coffee and the news followed by lunch & meeting with Robin “Mwuana” at Babel Deli. I LOVE BABEL DELI! It’s actually my new favorite lunch spot. I love their feta & sweet potato sallad! After that I met up with Emilio and snapped some photos and then sat and did translate” for tomorrows upcoming vlog! yey! I think you guys will love this vlog :) anyway – after that I went to this beautiful event hosted by my love Kenza and Nordic feel for her perfume “Alani”. It smells soooo good! I’m so proud over you bönan ♥

  After the event I went home with Emilio and sat by the laptop working before heading to the gym! Tonight I’ve been to Alice event/dinner with Budgie :) Such a nice event with amazing peeps! Now I’m just about to head in the shower. I need to wash my hair sooooo bad haha. I was supposed to do it yesterday but yeah.. we got back so late so haven’t had the time before now.

  _________________________________________

  Idag har varit en sån fin dag fullproppad av skoj! Jag skulle ha kört ett tidigt pass på fightbox men eftersom vi kom hem så sent igår från Borås så behövde jag sova in lite. Men men, jag började min morgon med jobb på laptopen, kaffe och nyhetsmorgon följt av lunch & möte med Robin “Mwuana” på Babel Deli. JAG ÄLSKAR BABEL DELI! Det är mitt nya favvo-lunch-hak. Älskar deras feta & sötpotatissallad! Efter det mötte jag upp Emilio och tog lite foton och satt och översatte morgondagens vlogg. Tror ni kommer älska den :) Men men – efter det stack jag till de här tjusiga eventet som min babe Kenza och Nordic feel höll i för lansering av hennes parfym “Alani”. Den luktar såååååå gott! Jag är så stolt över dig bönan ♥

  Efter eventet stack jag hem med Emilio och jobbade lite innan de var dags att träna! Ikväll har jag varit på Alice event/middag med Budgie :)Så fint event med massa härliga människor! Nu ska jag ta mig en dusch och tvätta håret. Har behövt tvätta mitt hår igår men ja, vi kom ju hem så sent igår så ja…


  2 kommentarer  2 kommentarer om “Orange blossom”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • aww Kenza and her bubba look so cute! I love your makeup very fresh and natural! – x

   Reply
  • I know!! So cute ❤️❤️ thank you so much love! xx

   Reply