Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:01 | October 4, 2019

  Ibiza lovin’

  hacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamenahacienda na xamena

   

  IBIZA – HACIENDA NA XAMENA

   

  Snaps from Ibiza! WOOOOOW THIS PLACE! I’ve been to Ibiza 2 times before but last time was a couple of years ago. I got so much questions on where we stayed and I’ve written it under the photos. This place was siiiiiickkkkkkkk. I really wanna go back there! But very important – I know that many goes there and want to snap photos by their pool at the spa and that is not possible if you don’t rent the entire spa for 200€ – just a reminder so you don’t go there and then can’t take the photos :) I always want to be transparent with my followers and yes – just so you know. But the place is magic anyway! Me and Emilio went to Formentera on our second day and I still can’t believe how turquoise the water is over there!! Feels like the Caribbean!! Have you ever been there? If you go to Ibiza I would recommend to go there – it’s a must!

  Anyway! It’s Thursday and I got up pretty early this morning, had breakfast and then went to Felicia to get my brows done. SHE IS THE QUEEN! I’m back home now and sending some vlog-material, answering emails and editing photos. I’m meeting up with Paula soon for a workout at Fightbox! I’m heading to the gym after just to focus on some legs/butt – just to get a whole body workout. Later on I’m going to meet up with Antonija and then the Daniel Wellington event. What are your plans today?

  ______________________________________

  Bilder från Ibiza! WOOOOOW DET HÄR STÄLLET! Jag har varit på Ibiza 2 gånger innan men senaste gången var några år sen. Fick väldigt många frågor om vart vi bodde och jag har skrivit de under sista bilden. Stället var sjuuuuuuukt. Jag vill så gärna åka tillbaka! Men bara så ni vet – jag vet att många kanske vill åka hit för deras pool och kanske ta en bild eller så men det får man tyvärr inte, bara så ni vet. Man får det om man hyr hela spat för 2000kr – men inte annars. Jag vill alltid vara transparent med er som följer mig. Men stället är magiskt iaf! Jag och Emilio stack till Formentera på vår andra dag och jag kan fortfarande inte fatta hur turkost vattnet är där!! Känns som Karibien!! Har ni varit där? Om ni drar till Ibiza så bord eni dra dit – ett måste!

  Men men! Det är torsdag och jag gick upp ganska tidigt imorse, åt frukost och stack sen till Felicia för att fixa brynen. BRYNGUDINNA!! Nu är jag tillbaka hemma igen och ska jobba lite. Ska skicka in vlogg-material, svara på mail och redigera lite. Ska möta upp Paula senare för ett pass på Fightbox! Ska fortsätta lite med ett benpass efter bara för att jobba igenom hela kroppen. Senare ska jag till Antonija och efter sen Daniel Wellington eventet. Vad ska ni göra ikväll?


  4 kommentarer  4 kommentarer om “Ibiza lovin’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här