Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:27 | October 28, 2019

  Puffer jacket

  GET MY LOOK:_JACKET FROM NELLY, HERE_BAG FROM NUNOO, HERE_
  _JEANS FROM GINA TRICOT, HERE_SHOES FROM MISSGUIDED, HERE_GLOVES FROM NELLY, HERE_

   

  Finally some sun after some days with rain! But.. I got to tell you – I was actually pretty happy it rained this weekend cause I find it pretty calm and nice when it rains and I had 10000 things to fix at home so I kind of liked it. But I’m happy the sun came out today with lodas of work to shoot :) I just came back from a night at “fotografiska” together with André, Toby, Emilio and Axel. A very nice night! Today I started my day with a muay thai class with Sebastian followed by work with Emilio. We shot some collabs, worked on our laptop at Kafferang and edited the last part of my new vlog coming up soon. After that I had a meeting for a very fun upcoming thing – yey! I think you guys will like it a lot!! Time to go to bed – a full day tomorrow coming up. LOVE!

  __________________________________

  Äntligen lite sol efter en del dagar med regn! Men.. jag måste ändå säga det – jag var faktist lite glad att det regnat i helfen för jag tycker de är rätt lugnande och mysigt. Hade ändå 1000 saker att fixa med hemma så jag gillade de. Men skönt att de blev bra nu när jobbvecka är igen igen :) Jag kom nyss tillbaka från en helkväll på Fotografiska med André, Toby, Emilio och Axel. en fin kväll! började dagen med ett thaiboxningspass med Basse följt av jobb med Emilio. Vi fotade lite samarbeten samt jobbade på laptopen på Kafferang samt fixade det sista inför nästkommande vlogg. Efter de hade jag ett möte för en sjukt rolig sak som vi planerar för – yey! Tror ni kommer gilla detta!! Dags att sova – heldag imorgon med massor på schemat. KÄRLEK!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Puffer jacket”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • SÅÅ snygg outfit!

   Reply
  • Tack fina!! ❤️

   Reply
  • ÄLSKAR skorna!!!

   Reply
  • Visst är dom fina? Så sköna med! TACK 😍

   Reply
  • Lite synd att din klädstil i det stora hela har påverkats av alla ”influenser bud” från Nelly osv. Det här är fjärde bloggerskan jag ser tar outfitbilder med den dunjackan. Kör på det du gjorde förut, avgudade din klädstil då, för då var du lixom egen och körde ditt egna race <33

   Reply
  • Lite synd att din klädstil i det stora hela har påverkats av alla ”influenser bud” från Nelly osv. Det här är fjärde bloggerskan jag ser tar outfitbilder med den dunjackan. Kör på det du gjorde förut, avgudade din klädstil då, för då var du lixom egen och körde ditt egna race <33

   Reply
  • Fast de gör den inte alls :) Jag tar enbart på mig sånt jag gillar – oavsett om de är en “trend” och alla har på sig de, eller om de inte är de och folk hatar de jag har på mig. Jag har en supermixad stil och alltid haft :) Nu älskade jag den här jackan och ja, då köpte jag den – oberoende av någon annan. KRAM!

   Reply
  • Dina bilder ser väldigt bra ut!
   Förresten, vi har samma jacka :-)

   Reply
  • Tack :) åh har vi? så mysig!!

   Reply
  • I love this look!!
   xx
   Claudia
   http://www.trendenciesblog.com

   Reply
  • Thank you!!

   Reply
  • Hej! Hoppas ni alla har en bra dag :D Jag säljer just nu ut massor av kläder och skor på Tradera. Har lagt ut märken som Spell & the Gypsy, One Teaspoon, Windsor Smith och Giuseppe Zanotti. Även oanvända kläder från Zara, Topshop, Asos och Nelly. Kolla gärna in mina annonser! :) https://www.tradera.com/profile/items/2958065/klara-872

   Reply
  • Mycket fina bilder! Var köpte du den här fina jackan?

   Reply
  • Skorna ser fantastiska ut. Var köpte du skorna?

   Reply
  • dom skorna är helt underbart snygga

   Reply