Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:52 | November 25, 2019

  Costa Rica bound

  THROWBACK SNAPS FROM COSTA RICA
  (not the last picture with umbrellas)

   

  So we just landed in Costa Rica for a 2 weeks stay in Santa Teresa to surf. I can’t describe how HAPPY I am to be back. It’s been like 3,5-4 years since I was here the last time and I’ve missed it. We are in San José atm and are going to Santa Teresa in an hour! I Can’t wait to just surf, hang out at the beach, create content for you guys and workout. Also the food here is amazing! Anyway – talk to you tomorrow again, need to go!

  ______________________________________

  Vi landade nyss i Costa Rica för två veckor i Santa Teresa för att surfa. Jag kan inte förklara hur GLAD jag är att vara tillbaka. Det var ca 3.5 – 4 år sen jag var här och jag har saknat det så. Vi är i San José just nu men ska dra till Santa Teresa om 1 timma! Jag längtar efter att surfa, hänga på stranden, skapa sjukt nice content för er och träna. Maten här är magi dessutom! Men men – vi hörs imorgon, måste sticka!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Costa Rica bound”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här