Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:34 | January 13, 2020

  Åre Recap

  SOME SNAPS FROM ÅRE

  OUTFITS FROM ÅRE:
  _WHITE SKI SUIT, SOLD OUT FIND SIMILAR HERE_
  _BLUE JACKET FROM BOOHOO, HERE_MOONBOOTS, HERE_
  _BLACK SKI SUIT, HERE_ WHITE JACKET, SOLD OUT SIMILAR HERE_
  _WHITE TOP, HERE_

   

  MONDAY! And I’m actually so hyped!! I’ve decided to re-make our little room in our apartment to an office where I can work and I just ordered a beautiful chair from ellos. I’m going to make it super pretty and very inspiring and I’m really looking forward to it. Right now it’s just a room… I mean it’s a guest bedroom but still very empty and boring. So now it’s going to be guest bedroom/office so that feels so nice. I want to have so much paintings, posters, pictures from stuff I’ve done and a lot of plants/flowers. WAH Can’t wait to show you when it’s done! It might take 2 weeks until then. Well, I started my morning with a class at Fightbox followed by a little workout by myself after too. Then I went to Pipersgatan 30 for a “Magic pot” skin treatment which is a treatment with a lot of moist and glow. Loved it! Now I have work on my laptop until around 15.00 and then I need to continue to organize in my work-office. Emil is coming over tonight for dinner so me and André are making dinner :)

  _____________________________________

  MÅNDAG! Och jag är så peppad!! Jag har bestämt mig för att göra om vårt extrarum till kontor så jag verkligen kan sitta och jobba i mitt egna space. Beställde nyss en fin stol från ELLOS med! Jag vill göra det så fint där inne med massa konst, tavlor och bilder från saker jag gjort. Plus massa växter och blommor. Det är ju gästrum nu och de ska det vara + mitt kontor. Det ärt bara så tråkigt och tomt just nu. Kommer kanske ta 2 veckor innan de är klart! Men men, jag startade min morgon med ett dunder-pass på Fightbox följt av ett extrapass med mig själv bara. Sen körde jag en ansiktsbehandling som heter ” Magic pot” på Pipersgatan 30. Massa fukt och glow! Nu sitter jag och jobbar och ska göra det tills 15.00 sen ska jag se till att fortsätta fixa i kontoret. Emil ska komma på middag här ikväll så jag och André ska göra middag åt han ikväll :)


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Åre Recap”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här