Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:29 | February 17, 2020

  Fun stuff happening..

   

  ME & DENICE – BIG THINGS COMING… STAY TUNED ♥

   

  I’m back and I’m alive! God, this last week has been.. gah. I’ve never ever, EVER in my life been that sick. Like you know I’ve been to Bali and got so sick there. I was hospitalized for a day there before flying home and going back to the hospital here in Sweden. Had to stay the night there too and yeah.. it’s been a rollercoaster. It turns out I had a very uncommon type of salmonella and amoebas. UGH. Disgusting.

  Thank god for health care tho and I can’r describe how happy I was to be back at the gym today. I took it veeeery slow and calm but it felt good moving my body. I skipped and jumped my way from there of so much energy and happiness haha. Endorphines in my heart ♥

  Well speaking of which – BIG THINGS COMING! I can’t wait to tell you! There is THREE major stuff coming and I’m releasing one of them tomorrow on my insta stories. Soo…. stay tuned there! For you wanting to know more about my workout and being a part of that – this is going to make you veery happy. Can you guess?

  ______________________________________________

  Jag är tillbaka och jag lever! Jisses, den senaste veckan har varit. usch. Jag har aldrig, aldrig ALDRIG varit så sjuk alltså. Som ni kanske vet så var jag på Bali och blev sjukt sjuk där. Jag lades in på sjukhus innan jag lyckades ta mig hem till Sverige och även lades in på sjukhus här för observation. Jag stannade över natten och ja allt har varit en bergodalbana. Jag hade iallafall fått en konstig typ av salmonella och amöbor. URK. USCH. Äckligt.

  Tack gud för sjukvården och jag kan inte förklara hur glad jag är att vara tillbaka på gymmet idag. Jag tog det väääääldigt lugnt och ingen stress men de kändes skönt att röra på sig lite. Jag typ hoppade av lycka därifrån med massa energi och lycka. Endorfiner in my heart ♥

  Men menpå tal om träning – STORA SAKER KOMMER! Jag längtar så att få berätta! det är TRE stora saker som kommer och jags löper an av nyheterna imorgon på min insta story. Så… håll utkik där! För er som velat veta mer om min träning osv – så kommer ni älska detta! Kan ni gissa vad?


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Fun stuff happening..”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här